برای مقاله نوشتن که آنلاینه کارم و چند ساله انجام میدم، بعد یکی انگلیسی خواست و من بلد نبودم سر همین مجبور شدم رایتینگ آکادمیک ثبت نام کنم که با نگارش آکادمیک آشنا بشم. مقاله نویسی هم که بلد بودم از قبل و پروژه میگرفتم و بعدش خودشون منو به همدیگه معرفی میکردن
برای موسسات مهاجرتی هم که یکیشون دنبال نیرو میگشت برای نگارش رزومه، بعد دید من هم بلدم انگیزه نامه بنویسم هم توصیه نامه هم کاورلتر هم ریسرچ پروپوزال ، بهم دیگه کیس اپلای داد
بعد اونم که دیدم پول کم میدن رفتم به بقیه پیجای آنلاین پیام دادم واسه همکاری و اونا هم دیدن بلدم، منو جذب کردن
من اول پژوهش انجام میدادم و بعد بخاطر مهاجرت خودم و شرایط پژوهشیه کارم مجبور شدم هم زبان بخونم هم رایتینگ آکادمیک (رایتینگ آزمون های تافل آیلتس و ... نیست ) یاد بگیرم.
شما میتونید به آکادمی آریا جوهری پیام بدین و ببینید کسیو میخوان برای همکاری یا نه
جدا از اون برو ببین انگیزه نامه و توصیه نامه و کاورلتر رو چجوری مینویسند و به پیج اپلایی ها پیام بده برای همکاری نگارش متون آکادمیک
واسه پیج اپلای فیت هم میتونید پیام بدین، این پیج پست دیگه نمیذاره ولی بچه های تیمش با یه پیج دیگه دارن همکاری میکنن و میدونم که در آینده نیاز به همکار دارن. این فقط پول کم میده. بهشون بگو صرفا میخوام اپلای کردن هم یاد بگیرم
بعد دو سه تا کیس برو با همون اپلایی ها یا با نوید نقش همکاری کن