2777
2789
وقتی یکی برنامه نویس هست ازش پول درمیاره دیگه از سر سرگرمی که کسی برنامه نویس نمیشه

همه که اینجوری نیستن !خیلیا برنامه نویسی رو تو دانشگاه تو مدرسه یاد گرفتن پولی هم ازش در نیوردن 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که اینجوری نیستن !خیلیا برنامه نویسی رو تو دانشگاه تو مدرسه یاد گرفتن پولی هم ازش در نیوردن

اونا اسمشون برنامه نویس نیست عزیزم. صرفا درسشو خوندن برای نمره گرفتن

من شغل اصلیم هست 

شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم

اگه که سطح انگلیسی تون در حد A2 باشه میتونین خودخوان یادبگیرینیعنی بتونین لغات و جملات رو بخونینوگرن ...

A2 یعنی چی؟

نه نمیتونم به اون صورت

اخرین بار که رفتم کلاس کتاب فمیلی فرند وان رو خوندم 

بله راضی ام ، البته توی دانشگاه رشته ی خالی برنامه نویسی که نداریم ، رشته هایی مثل نرم افزار - آی تی ...

یعنی اگه دخترم بخواد برنامه نویس بشه برای کارشناسی باید کدوم رشته رو بره؟

اونا اسمشون برنامه نویس نیست عزیزم. صرفا درسشو خوندن برای نمره گرفتنمن شغل اصلیم هست

میتونم بپرسم چه برنامه نویسی بلدی ؟ کارت تو شرکته یا فریلسنریه درآمدش چطوره 

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
یعنی اگه دخترم بخواد برنامه نویس بشه برای کارشناسی باید کدوم رشته رو بره؟

مهندسی کامپیوتر رشته ی نرم افزار از همه بهتره چون تمرکزش روی برنامه نویسی بیشتره ولی همین رشته رو فقط از دبیرستان ریاضی فیزیک میشه رفت

شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم

میتونم بپرسم چه برنامه نویسی بلدی ؟ کارت تو شرکته یا فریلسنریه درآمدش چطوره

من برنامه نویسی موبایل بلدم و بازیسازی ... مورد دوم رو توی یه گروه سه نفره هستیم انجام میدیم که اسم گروه رو نمیتونم بگم یکی گرافیسته یکی سوژه مینویسه و منم اسکریپت نویس هستم ... من نه فریلنسرم نه در شرکت کار میکنم کسب و کار ما برای خودمونه شرکت خودمون هست..تقریبا ماهی صد درآمد دارم من

تو یوتیوب و اینا چی؟

به نظر من کلاس خیلییییی بهتره درسته یکم زمان بره ولی خب درست یاد میدن

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

کجا کار میکنید؟

برای مقاله نوشتن که آنلاینه کارم و چند ساله انجام میدم، بعد یکی انگلیسی خواست و من بلد نبودم سر همین مجبور شدم رایتینگ آکادمیک ثبت نام کنم که با نگارش آکادمیک آشنا بشم. مقاله نویسی هم که بلد بودم از قبل و پروژه می‌گرفتم و بعدش خودشون منو به همدیگه معرفی میکردن 

برای موسسات مهاجرتی هم که یکیشون دنبال نیرو میگشت برای نگارش رزومه، بعد دید من هم بلدم انگیزه نامه بنویسم هم توصیه نامه هم کاورلتر هم ریسرچ پروپوزال ، بهم دیگه کیس اپلای داد 

بعد اونم که دیدم پول کم میدن رفتم به بقیه پیجای آنلاین پیام دادم واسه همکاری و اونا هم دیدن بلدم، منو جذب کردن 

من اول پژوهش انجام میدادم و بعد بخاطر مهاجرت خودم و شرایط پژوهشیه کارم مجبور شدم هم زبان بخونم هم رایتینگ آکادمیک (رایتینگ آزمون های تافل آیلتس و ... نیست ) یاد بگیرم. 

شما میتونید به آکادمی آریا جوهری پیام بدین و ببینید کسیو می‌خوان برای همکاری یا نه 

جدا از اون برو ببین انگیزه نامه و توصیه نامه و کاورلتر رو چجوری مینویسند و به پیج اپلایی ها پیام بده برای همکاری نگارش متون آکادمیک 

واسه پیج اپلای فیت هم میتونید پیام بدین، این پیج پست دیگه نمی‌ذاره ولی بچه های تیمش با یه پیج دیگه دارن همکاری میکنن و می‌دونم که در آینده نیاز به همکار دارن. این فقط پول کم میده. بهشون بگو صرفا می‌خوام اپلای کردن هم یاد بگیرم 

بعد دو سه تا کیس برو با همون اپلایی ها یا با نوید نقش همکاری کن

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

A2 یعنی چی؟نه نمیتونم به اون صورتاخرین بار که رفتم کلاس کتاب فمیلی فرند وان رو خوندم

خب پس حتما باید کلاس بری یا معلم بگیری..ولی فیلم دیدن هم اصول داره..با مشورت معلم بعد از یه مدتی شروع به دیدن فیلمهای خاصی میکنی

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈