2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید یه مدت پول نگه دارین تو حسابتون. حداقل دو ماه مه از تاریخ افتتاح حساب بگذره می تونین درخواست وا ...

حساب دارم چند ساله.  چقدر باید پول بزارم؟؟ وامش چقدره؟

نه بابا. ما خیلی گرفتیم. فقط اینکه اون هفته سیستماشون قطع بود و حضوری رفتیم

چجوری درخواست بدم. توروخدا میشه جزییات کامل بهم بگین؟ برا عروسی پول کم اوردیم به هر دری میزنیم جور نمیشه

چجوری درخواست بدم. توروخدا میشه جزییات کامل بهم بگین؟ برا عروسی پول کم اوردیم به هر دری میزنیم جور ن ...

من زیاد حزئیات رو نمی دونم. همسرم کاراشو می کنه. یا باید پول بذارین یا اینکه امتیاز از کسی بگیرین و انتقال بده به شما. برو شعبه بانک بپرس دقیق بهتون میگه

نه بابا. ما خیلی گرفتیم. فقط اینکه اون هفته سیستماشون قطع بود و حضوری رفتیم

جدی میگی؟؟ تورو خدا کامل از اول بگو چجوری و چکار کردید وام دادن.چقد داشتید و اینا

بخدا یه گره افتاده تو زندگیمون انشالله برا کسی نیفته

خیلی گرفتاریم هرچی این در اون در زدیم برا وام جور نشد خودمون بگیریم‌.

مردیم اینقد پول پست بانک اینام دادیم که امتیاز وام مردم اگه شد بگیریم اونم نشد 

جدی میگی؟؟ تورو خدا کامل از اول بگو چجوری و چکار کردید وام دادن.چقد داشتید و اینابخدا یه گره افتاده ...

نیگا بهتره بریم شعبه بانک.‌ولی اول باید حتما حساب مهربانی ملی باز کنیم. بعد یه مدت پول بذارین به حساب و یا کسی براتون انتقال امتیاز بده، ی ضامن داشته باشین با دسته چک، خودتونم باید چک بذارین

نیگا بهتره بریم شعبه بانک.‌ولی اول باید حتما حساب مهربانی ملی باز کنیم. بعد یه مدت پول بذارین به حسا ...

اخه مگه میشه چطور انتقال امتیاز بدیم؟

شما وام گرفتی.چقد تو حساب گذاشتید چند ماه موند و بعد وام دادن

اقساطش راسته زیاده؟

اگه اینجا نمیشه درخواست بده اونجا بهم بگو

نیگا بهتره بریم شعبه بانک.‌ولی اول باید حتما حساب مهربانی ملی باز کنیم. بعد یه مدت پول بذارین به حسا ...

شوهرم رفته بود پرسیده بود

گفته بودن نمیدن واسه شهرستان نیست و اگه بدن اینقد ادم تو نوبته و کارمندا بانک تقاضا میدن

گفتم اینم پس هیچ

شوهرم رفته بود پرسیده بودگفته بودن نمیدن واسه شهرستان نیست و اگه بدن اینقد ادم تو نوبته و کارمندا با ...

ما همه کاراشو با گوشی می کنیم. اینکه چقدر بخوابونم و چقد میدم رو از همسرم می پرسم همینجا ریپلای میکنم بهتون میگم. چقد شما لازم دارین؟ که ببینم حساب و کتابش چطوری؟

ما شهرستانی اما قبلاً که سیستم قطع نبود بعد دو ساعت از درخواست و ثبت ضامن پول می رفت به حساب.