2777
2789
عنوان

بیاین بگین سرمو کلاه گذاشتن

138 بازدید | 12 پست

من عاشق جواهر دوزی ام 

یک دوره جواهردوزی آنلاین خریدم ۲۴۵۰(از آذر مظاهری)

همون روز ک من دوره رو خریدم دیدم روزشمار گذاشته که برای فلان روز ، دوره سوزن طلایی (همین دوره ای که من خریدم) میتونین تهیه کنین 

بعد من تعجب کردم گفتم من که الان خریدم چرا داره تاریخ دیگه رو اعلام میکنه

حالا امروز میبینم همون دوره رو گذاشته ۱۲۰۰

خیلی عصبانی ام 

رفتم دایرکتش بهش گفتم 

همون روز ک میدونه قراره آف بذاره ب من بگه واریز نکن چند روزی صبر کن 

بنظرتون پیگیری کنم؟ 

بخدا همین مبلغی هم ک براش زدم پول زحمت کشی خودم بوده که برای یکی کار منجوق میزدم و چقدرم دستمزدش کم بوده 

دوس داشتم پیشرفت کنم گفتم دوره هاشو بخرم حداقل برای خودم کار کنم 

اینم که اینطوری شد 

بنظرتون پیگیری کنم نصف پولمو بگیرم ؟ یا حقم نیس

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
بگو بهش

گفتم هنوز که نخونده

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو دادی دیگه با اختیار خودت بوده 

اگه پولت رو بالا کشیدن میتونی شکایت کنی 

فکر نکنم الان کمکی بهت بکنن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

پیش میاد این جوری. اون یه تاریخی رو واسه تخفیف میزنه، ولی اینکه مشتری از قبل داشته باشه که نمیتونه حواله بده به روزای بعد. ممکنه مشتری کلا یادش بره. هر کس مسئول تصمیم خودشه. ولی خب حرف بزن شاید پس بده پولتو.

برا منم پیش اومده. یه مانتو خریدم خیلی گرون. سه روز بعد حراجی زد و با پنجاه درصد تخفیف فروخت😂 خیلی سخت بود.

امیدوارم پرفروش باشی و برات برکت کنه

پیش میاد این جوری. اون یه تاریخی رو واسه تخفیف میزنه، ولی اینکه مشتری از قبل داشته باشه که نمیتونه ح ...

قربونت عزیزم

اگه پول شوهرم میبود ذره ای دلم نمیسوخت 

پول زحمت کشی خودم بوده خیلی آتیشی شدم 

خدا کنه انصاف داشته باشه برگردونه

با زبون خوش و همینا رو بگو

من اصلا اهل دعوا نیستم همه رو با زبون خوش گفتم 

داد داد نداد هم دیگه چیکار کنم شانس من بوده 

انشالله خدا از جای دیگه برام برسونه