2777
2789
من همین حدودام، اصلا دوچرخه نداشتم نمیتونم تعادلمو حفظ کنم از ترس😬

نه من نمی‌ترسم. ترس چیه بابا. شل کن 😂

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا میترسم بخاطر این تعادلمو حفظ نمیکنم 😁با کمک یکی که بگیرتم حرکت میکنم.

تمرین کنی خب دیگه میتونی رعایت کنی وگر نه همون اول که همه همینن

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

باید شرو کنم بسم الله😂

بخدا من از تو بدترم. ولی با تمرین یاد میگیری. 

یادمه حلقه میخواستم یاد بگیرم همش حلقه میفتاد. الان اگه نیم ساعت حلقه بزنم اصلا نمیفته. تازه حرکات موزون هم میزنم 😂

چرا یه مدت چرخ داداشمو گرفته بودم قرض هر روز میرفتم. فقط یکم زینش سفت بود اذیت میشدم اگه خودم پول دا ...

پول هاتو جمع کن بخر. نزار هیچی واست حسرت بشه

بخدا من از تو بدترم. ولی با تمرین یاد میگیری. یادمه حلقه میخواستم یاد بگیرم همش حلقه میفتاد. الان اگ ...

حلقه برا چی خوبه؟من امروز فک میکردم با خودم بچه که بودم چقد کارا می کردم بزرگ شدم زندگی سخت گذشت و کل کارا رو کنار گذاشتم

حلقه برا چی خوبه؟من امروز فک میکردم با خودم بچه که بودم چقد کارا می کردم بزرگ شدم زندگی سخت گذشت و ک ...

حلقه واسه شکم پهلو خوبه. کمر باریک میکنه 😂