2777
2789
آره تو شهر کوچیکی ام خیلی دید محدود دارن به زن نهایت زن باید ازدواج کنه بچه بیاره بنظرشونولی برام مه ...

دقیقا که چی بشه بزار هر چی دلشون میخواد بگن تاوقتی ...نسوزه دهنی باز نمیشه گلم😂♥️

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

ببین یه هفته بزنی عادت میکنی. 😂شاید تو کبود نشی. من پوستم حساسه. دست بهش بخوره سریع کبود میشه. آره ...

😬😁😁من ی مدته والیبال بازی می کنم

بس بی تحرک بودم حالم داشت بد میشد گفتم اینا رو هم انجام بدم حلقه و اینا رو

من عاشق طنابم یعنی نمیشه؟😁😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😬😁😁من ی مدته والیبال بازی می کنمبس بی تحرک بودم حالم داشت بد میشد گفتم اینا رو هم انجام بدم حلقه ...

چه خوب. والیبال عالیه. 

منم زود حالم بد میشه. باشگاه میرم سی ایکس کار میکنم آخراش فشارم میفته برام آب قند میارن 😂😂

آره طناب خوب نیس. افتادگی رحم میاره. 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤