2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه بعد یه مدت پاها خیلی قوی میشه و کمر نیز برای جلوگیری از دیسک کمر مخصوصا خوبه تقویت پایین تنه ه ...

چه خوب. کمر درد یکم دارم.  خوبه ینی برام 

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

همه که دوچرخه ندارن

خب منم ندارم. اول میخوام یه پارک هس نزدیک خونمون با کارت ملی امانت میده. اونجا یکم تمرین کنم. حرفه ای شدم بخرم 

چه خوب. کمر درد یکم دارم. خوبه ینی برام

هر ورزشی که به تقویت عضلات فیله کمری کمک می‌کنه باعث جلوگیری از فشار به ستون فقرات کمری و درنتیجه کاهش فشار به دیسک میشه. 

دوچرخه هم برای فیله کمری خوبه 

حتی پیاده روی هم خوبه 

ولی برای اثرگذاری بیشتر باید با کارشناس ورزشی مشورت کنید 

🥲

والا جایی که من زندگی میکنم پارکی چیزی نداره که مثلا دوچرخه ای چیزی باشه و بدن خودمم بخرم خیلی گرونه ...

اها. میتونی از دیوار دسته دوم با قیمت مناسب بخری. برا نگاه بقیه هم نگران نباش. الان جوونی نکنی کی بکنی. گور بابای حرف مردم. 

به زانو فشار میاره 

باید مطمئن باشی از سلامت زانوهات

زین رو طوری تنظیم کن که وقتی  ترمز میگیری بایستی،نوک پات باید رو زمین بیاد ،نه بیشتر ازون 

استاندارد اینه که زانو آسیب کمتر ببینه 

برای شروع هم تفریحی رکاب بزن ،ورزش مفرحی هستش

عالیه من از بچگی میرفتم الان پاهام خیلی خوش فرمه بدون ذره ای چربی و دو برابر بقیه غذا میخورم و چاق نمیشم چون سوختو ساز بدنو میبره بالا

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد.