2777
2789
عنوان

اگه دختری بالای سی سال

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 55 پست
نه عزیزم کارت خیلیم عالیه همینجور ادامه بده قطعا اشپز حرفه ای کیشی به اینهای چرت پرت میگن اهمیت نده

مرسی عزیزدلم 

آشپز حرفه‌ای که نمیشم چون نمیخوام که بشم 

فقط چون این چند وقته دفتر دستکم همراهم نبود و چند جا لازم بود آشپزی کنم و نشد یه مقدار برام سوال شد مثل منم کسی هست؟ آخه واقعا به آشپزی کردن علاقه ندارم مواردی که بلدم هم بر حسب مسئول بودنم یاد گرفتم نوشتم که بره کنار تا معلوم نیست کی به کارم بیاد 

دلیلش چیه؟ چرا پایتون چون با متلب شروع کردم میخوام از همون استفاده کنم منتها متلب مگه نرم‌افزار نیست ...

نرم افزاره ک بدلیل گستردگی میگن زبان 

خب اگر اول راه اموزش نیستید و خودتون راحتید میتونی از همون متلب استفاده کنید 

کاملا سفارشی شده هستش و از c,++c و زبان متلب استفاده شده و همچنین بلوک های برنامه نویسی 

دعا کنید برام🩷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اول بیس کار رو زفتم HTML,css بعد رفتم تخصصی سراغ پایتون کلا هم اسونتره هم زودبازده تر هم ای ...

ممنونم عزیزم 

من میدونم برای برنامه‌نویسی الگوریتم‌های بهینه‌یابی باید ریاضیات خوب داشت و موارد کلی که لطف کردید گذاشتید اما فکر می‌کنم باید برای پیدا کردن جواب سوالاتم هز متخصصین حوزه‌ی رشته‌ی خودم جویا شم که متاسفانه یه برنامه‌نویس خفن خصوصا هم گرایش خودم به پستم نه تو مجازی نه واقعیت نخورده

موفق باشی عزیزدلم 

ممنونم عزیزم من میدونم برای برنامه‌نویسی الگوریتم‌های بهینه‌یابی باید ریاضیات خوب داشت و موارد کلی ک ...

بله من خیلی متلب تسلط ندارم یجورایی میشه گفت ضعفمه 

موفق باشید عزیزم 🩷^^

دعا کنید برام🩷 

نرم افزاره ک بدلیل گستردگی میگن زبان خب اگر اول راه اموزش نیستید و خودتون راحتید میتونی از همون متلب ...

یه کار پژوهشی داشتم که خیلی عالی جلو رفت که برنامه‌شو یکی برام نوشت که کارش حرف نداشت دوست داشتم تو متلبم برنامه‌شو می‌نوشت 

واقعا نخبه بود و باهوش 

برای هر منظوری که می‌خواستید به قدری تسلط داشت راحت برنامه‌شو می‌نوشت دلم میخواست به اون سطح برسم و بتونم تو کار پژوهشی خودم تشخیص بدم برای هدف پژوهش چطور برنامه‌ای بنویسم از کجا شروع کنم 

فقط مرتبط با رشته‌ی خودم اونم تخصصی شبکه‌های عصبی و الگوریتم‌های بهینه‌یابی و شبکه‌های ترکیبی با الگوریتم‌های بهینه‌یابی رو جوری یاد بگیرم که خودم هر مقاله‌ای دستم اومد برای اهداف خودم برنامه بنویسم نمیدونم مراحل شروع رو 

بله من خیلی متلب تسلط ندارم یجورایی میشه گفت ضعفمه موفق باشید عزیزم 🩷^^

یعنی میخوای بگی متلب از پایتون سخت‌تره؟ بعد مثل شبکه‌عصبی تو نرم‌افزار متلب پارامتریزه شده؟ یا مثل متلب نرم‌افزاری جداست؟ مثلا شما نمیتونی به شبکه عصبی بگی نرم‌افزار چون یک روشه که داخل نرم‌افزار متلب هست و یا بخواین برنامه با زبان‌های مختلف بنویسید در بستر نرم‌افزار متلب ممکنه 

پایتون چطور؟

بله من خیلی متلب تسلط ندارم یجورایی میشه گفت ضعفمه موفق باشید عزیزم 🩷^^

لطفا وقتی به تاپیک سر زدید اگر تهران هستید اگر از کلاس یا دوره‌ای باهاش برنامه‌نویسی رو شروع کردید راضی بودید حتما بهم معرفی کنید ممنونم 

میگم چرا باید مسخره باشه😐

ای وای ببخشید 

فکر کردم اون اییِ آخر که گذاشتی معنی هستی میده 

چه مسخره‌ هستی برداشت کردم 

متاسفم برداشتم اشتباه بود عزیزم😘