2777
2789
عنوان

اگه دختری بالای سی سال

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساله خونه دارم و آشپزی میکنم حتی دوران مجردی بازم گاهی بعضی غذاهارو سرچ میکنم یا برگه جلوم بوده ...

کیک و شیرینی رو اصلا کار ندارم چون باید از رو برگه دید مواد رو یه بکینگ پودر بالا پایین شه تهش ماجراست 

ولی آشپزی رو تا حالا اطرافم ندیدم کسی به دفتر مفترش نگاه کنه 

ای کاش زودتر عضو میشدم انقدر برای این مسخره خودمو عذاب نمی‌دادم که چقدر احمقم یه غذا نمیتونم بدون دفتر درست کنم 

واقعا همه‌شون رو بلدی؟ خب شما واقعا برات ایرادی نداره چون خیلی سرت از من شلوغ‌تر بوده حالا چه زبان‌ه ...

بله خداروشکر 

انگلیسی و ایتالیایی و عربی و اسپانیایی و سعی در یادگیری المانی دارم که خیلی سخته و قاعدتاً تایم بیشتری میخواد ، من راستش با علاقه پیش رفتم و هر دو سال روی یک زبان بودم اما زیاد تایم میزاشتم گاها کل تایم استراحتمو میزاشتم چون علاقه مند بودم البته غیر از عربی و انگلیسی ک از کنکورم خوب بود 

دعا کنید برام🩷 

بله خداروشکر انگلیسی و ایتالیایی و عربی و اسپانیایی و سعی در یادگیری المانی دارم که خیلی سخته و قاعد ...

چند سالتونه؟ احسنت باعث افتخاره گفتگو با شما 

بپرسید حتما بعداً جواب میدم

برای برنامه‌نویسی شبکه‌های عصبی چه زبانی رو باید یاد بگیرم؟ مثلا برای پیش‌بینی زلزله بر فرض دیتاهای معتبر و کافی رو داریم بخوایم یک شبکه‌ی عصبی ترکیبی با الگوریتم‌های هوش مصنوعی برای این منظور طراحی کنیم از کجا بدونم از چه زبانی استفاه کنم و یاد بگیرم؟ 

مثلا تو سیمولینک متلب یکسری برنامه از قبل در قالب تولباکس‌ها پارامتریزه شده اونا چه زبانی هستند؟ چطور یاد بگیرم خودم اونا رو بنویسم؟ پایتون چطور؟

برای برنامه‌نویسی شبکه‌های عصبی چه زبانی رو باید یاد بگیرم؟ مثلا برای پیش‌بینی زلزله بر فرض دیتاهای ...

قطعا پایتون بهترینه 

سوال دومتون هم باید بگم که نیاز به زبان متلب و پایتون هست 

برای شبکه عصبی کلا فوکوس کنید رو پایتون 

دعا کنید برام🩷 

بپرسید حتما بعداً جواب میدم

میتونستم اینارو از چت جی پی تی بپرسم ولی یه فردی که این مسیر رو رفته میتونه راه رو هموار کنه که همون کار رو انجام بدم که اون انجام داده 

مرسی مهربون 🩷نگران این موضوع بودم واقعا چون واقعا زیاد آشپزی نکردم همه رو یه بار امتحان کردم و دستو ...

نه عزیزم کارت خیلیم عالیه همینجور ادامه بده قطعا اشپز حرفه ای کیشی به اینهای  چرت پرت میگن اهمیت نده

قطعا پایتون بهترینه سوال دومتون هم باید بگم که نیاز به زبان متلب و پایتون هست برای شبکه عصبی کلا فوک ...

دلیلش چیه؟ چرا پایتون 

چون با متلب شروع کردم میخوام از همون استفاده کنم 

منتها متلب مگه نرم‌افزار نیست؟ چرا میگین زبان متلب؟ در متلب از چه زبانی برای نوشتن برنامه‌های سیمولینک استفاده کرده؟ اینو میخوام بدونم 

میتونستم اینارو از چت جی پی تی بپرسم ولی یه فردی که این مسیر رو رفته میتونه راه رو هموار کنه که همون ...

عزیزم من اول بیس کار رو زفتم HTML,css 

بعد رفتم تخصصی سراغ پایتون 

کلا هم اسونتره هم زودبازده تر هم اینکه میتونید انلاین ایدبگیرید 

راستی درباره پست قبلی که درباره زلزله اینا پرسیدید باید اضاف کنم علاوه بر زبان متلب باید روی ریاضی و الگوریتم تسلط داشته باشید 

دعا کنید برام🩷