2777
2789
عنوان

کسی وسواس چک کردن داره لطفا بیاد

94 بازدید | 12 پست

من وسواس چک کردن قفل و کلید دارم 

خسته شدم 

۶ ماهه دارم دارو میخورم الان خیلی بهترم ولی بازم بده 

چیکار کنم 

شما چیکار میکنین 

منم هی باید گوشیمو در خونه و اجاق گازو چک کنم که بستم یا نه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

گفتم به درکاصلا همه چی بهم بریزهدیگه کم میارم گاهی اوقات

من نمیتونم فکر میکنم همسایه هام میان تو خونمون دست میزنن مریضم میکنن 

چون با همسایه ها دادگاه و دعوا داشتیم وسواس پیدا کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت چرا مسخره من درمان میکنم ولی بگویی خیال خودتو راحت کن

الان فکر میکنم در قفل نمیشه و قفله سر جاش نیست و کار نمیکنه 

در حالیکه در بسبس و وقتی میخوام درو باز کنم باز نمیشه 

پس فکر من الکیه؟  

الان فکر میکنم در قفل نمیشه و قفله سر جاش نیست و کار نمیکنه در حالیکه در بسبس و وقتی میخوام درو باز ...

درو چند بار بگیر بکش مطمئن شو که بسته شده

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

اگه بسته بود و باز نشد یعنی قفل درست کار میکنه؟

بله