2777
2789
عنوان

برم به همه بگم باباش افغانیه

256 بازدید | 27 پست

یه دختر تو خوابگاه دانشگاه دانشجو پزشکی خیلی مسخره ام میکنه 

چون دوسال پشت موندم رتبه ام شد 2900 و علوم تغذیه میخونم 

بعد خیلیم پولدار یکی دو ترم خوابگاه بود الان خونه واسش اجاره کردن راحت باشه 

تو کتابخونه دانشگاه هروقت منو میبینه هی مسخره میکنم لقبم برام گذاشته میگه مارمولک رنگو 

الان فهمیدم باباش افغانیه و موقعی که بچه بود باباش برگشته افغانستان و مامانشم اینطوری بدون پدر براش شناسنامه گرفته 

مدام میاد مارو مسخره میکنه میگه من تهرانیم بعد به من مشهدی میگی از دهات اومدی تهران خوش میگذره 

اونروز یه خانم اومد دم دانشگاه دنبالش بود مثل اینکه مامان باباش بود براش پول آورد بهش دلار داد رفت 

من دنبال خانوم رفتم به بهانه ادرس باهاش حرف زدم پرسیدم افغان هستین لحجه اتون مشخص 

گفت آره اومده بودم دیدن نوه ام 

هی میگم ببخشم دختررو ولی باز میاد زر میزنه میگه دهاتی چه طور 

چه کنم به نظرتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم میگفتم از اقوامتون اتفاقا تو مشهد،زیاده .

ادم مشهدی اصیل باشه خیلی بهتر از یه تهرانی بی رگ و ریشه است که معلوم نیست باباش کجاییه .مامانش کجایی ..مشهدیا امثال اینارو ادم هم حساب نمیکنن...اینجوری میگفتم بهش

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

فقط فاز اینایی که میگن تو نگو

مثلا الان دارن از نژاد پرستی و تخریب جلوگیری میکنن؟ 

کسی همچین رفتاری داشت قطعا میگفتید وا جوابشو بده چرا نگاه میکنی چرا میزاری تحقیرت کنه ،الان چون فقط قراره با افغانی بودنش بهش طعنه بزنه اَخ شد؟! 

قطعا بگو بهش 

اینهمه توهین کرده بهت! توعم یهو جلو جمع طوری ضایعش کن که سرشو نتونه بالا بگیره 

کاربری دست دوتا دخترخالست، صاحب اصلی یه دختر مهربون و بی حوصله که دانشجوی رشته روانشناسیه با دخترخالش که پر از رویاهای بزرگه                                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!         زندگی برام یه گُلِه، یه گل خاردار که با قضاوتهای بقیه وحشی شده، که هروقت هر اتفاقی افتاده زندگیو محکوم کردن و بهش لعنت فرستادن و حالا خودِ همون زندگی از همه خسته تره... من این گلو بغل میکنم با تمااام وجودم و با همه‌ی خارهاش، زخمی شدنمو به جون میخرم ولی تهِ تهش مرهم این گل آسیب دیده میشم و دوتامون با هم یکی میشیم 🙃💫✨                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و کسایی که پز میدن) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                          ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

یه بار جوری که کسی نشنوه نزدیک گوشش بگو ببین اگه بچه ها  بچه ها بفهمن برات بد میشه میفرستنت همون کابل پیش طالبان مدرکتو بگیری پس زیپ دهنتو ببند تا منم دهنمو باز نکردم

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
افغانی بودن که عیب نیست، ولی بکش اش کنار بگو من را مسخره نکن، توهین هم نکن، با قاطعیت بگو، تو جمع نگ ...

چرا اون تو جمع بگه؟ لقبم بذاره براش؟؟؟ این بکشه کنار تو خلوت بگه؟؟؟ اونجوری بقیه فک میکنن حتما اسی یه ضعفی داره. میدونی شخصیت یه دانشجو رو جلوی اونهمه همکلاسی خرد کردن یعنی چی؟ حتتتتما اتفاقا باید توجمع جلوی همه بگه.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟