2777
2789

اول که بکم خاله هام و مامانم خیلی راحتن باهم مهمونی در ماه زیاد میگیرن یکی از خاله هام خودش مرغ گذاشت اما چون مرغ کم خریده بود کنارش کلی سیب زمینی سرخ کرده و باپمجون گذاشته بود که کسی هم بدش نیومد همه دوست داشتیم الان همه گفتن دیگه غذاهای نونی رو باب کنیم و من فتم که کشک بادمجون مجلسی درست کنیم با تزئین گردو و اینا قشنگم هست حالا از اونجایی که خالم سالاد الویه تو خونش درست نمیکنه دستور داده نه من کشک بادمجونیم سردیم میگیریه الویه درست کنین😐البته که مامان منم مریضه و غذای مهمونی و منی باید درست کنم که باردارم و ویار شدید دارم رنگ مرغم نمیتونم ببینم چیکار کنم بنظرتون چی میشه حرف خالمو ندید بگیرم 😒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو خاله بادمجون و گردو و نعنا و سیر داغ گرمیه نگران نباش 

بعدش یه چای نبات بهت میدم که عمرا تا دوسال سردیت بشه 😁😁

ولی جدا از شوخی همینایی که گفتی اینجا رو بهش بگو ...خاله ت هست غریبه که نیست عزیزم