2777
2789

نامزدم بنظرم عاشق کسی دیگه هست و با اون رفع نیاز میکنه و داخل رابطه خیلی خیلی برا من کم میذازه وقتی ک رفع نیازش با اون طرف میکنه بعد میاد پیش من با یک اخلاق خیلی خیلی بد ک فقط منتظره دعوا کنه انکار از اینک کتارمن هست چندشش میشه ومجبوره فقظ بخاطر اینک من متوجه قضیه نشم میاد میمونه داخل رابطه جنسی هم واسم هر کاری نمیکنه فقط دخول انجام میده بدون هیچ عشقی وهر چی از دهنش درمیاد بهم میگ منم فقط باید لال باشم ک تهدسدم میکنه ک من میزم و ت رو تو محوه تنها میزارم و بهم گفت داخل زندگی کسی دیدا بکن واسه خدت ک بهت عشق بورزه بعدشم هر چی گفتم چی چی خابید و هیچی هم باهام حرف نمیزنه همش بهانه میاره اگر بیاد پیشم ساعت سه صبح میاد هفت صبح هم میره دیگ نمیبنمش ی ژنگ هم نمیزنع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم به نظر خودت موندن تو این رابطه به صلاحته؟تا کی میخوای ادامه بدی؟چقد میتونی تحمل کنی؟

مجبورم اخه خانواده ام هم رابطمون خیلی خوب نیست خجبورم منم ادامه بدم بعد طلاق بگیرم اونحووری حداثل از خانواده ام میتونم خدم دور بشم ولی الان اگر نامزذی بهم بزنم خانواده فشار میارن 

مجبورم اخه خانواده ام هم رابطمون خیلی خوب نیست خجبورم منم ادامه بدم بعد طلاق بگیرم اونحووری حداثل از ...

تو این رابطه فقط شمایی که اذیت میشی تو رو خدا یه فکر اساسی بکن این جوری نمیشه غلط میکنه اینجوری رفتار میکنه اجازه نده بهت دست بزنه هر جا که قبلش حال میکنه بره گوهشم همون جا بخوره 

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه