2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15612 بازدید | 352 پست
آخه میدونینهمسر من خونواده پرجمعیتی نداره،اونجوری هم نیستن که اهل این کارا باشن که آدم بتونه شک کنه ...

انقد آدم عوضی پیدا میشه 

ا خه ببین، وقتی اول تماس گرفته و صدای همسر تو شنیده و بعدش پیام داده قصدش ایجاد اختلاف بوده 

چقدحستو میفهمممممم دقیقا ۳ماه پیش دوروزقبل ج ن گ این اتفاق برامن افتاد ازتلگرام یه پیامی برام اومده بود منم صبحش حالم خوب نبود مریض بودم فردای اونروز صبح زودش میخواستیم بریم بیرون صبح شوهرم گوشیمو برداشت پول جابه جا کنه قبل رفتن یهو دیدم صداش میلرزه گف شیدا  این چیههههه ته دلم گواهی بد داد اصلا رفتم گوشیو گرف توصورتم گف این چیه دیدم یکی پیام داده عزیزدلم بهترشدی حالت چطوره 🤦‍♀️یعنی انگار قشنگ خبر داشته من مریض بودم اونم دقیقا شب ساعت ۱۰ پیام داده بوده ولی من ندیده بودم اصلا ولی برامن با ایدی بود شماره نداشت قسم خوردم به شوهرم به قران من نمیدونم کیه اصلا کسیو بااین اسم وفامیلی نمیشناسم هی گف باشه باش اصلا به قول تو رباتیک مانندد سرد یخ میگف بهت شک ندارم ولی خوب انگار ناراحت بود حتی نزدیکم نمیشد قلبم داشت پاره میشد اش نخورده ودهن سوخته بهش گفتم بیااین گوشی من دست تو خودت ج بده ببین کیه چیه اصلا گوشی نمیخوام هی میگف ن من بهت شکی ندارم ولی سرد بود مثل بخ ولی ازشانس من فردای این قضیه جنگ شد و شوهرم یک ماه تمام خونه بود وکم کم کمرنگ ترشد موضوع ولی الانم حرفش میشه ناراحت میشه حتی به مامانمم گفتم گف به بابات داداشت میگم بریم فتا ته وتوش دربیاد به شوهرم گفتم گف ن مگه خودم غیرت ندارم که بقیه برن ولی به خودشم گفتم مطمینم کسی قصدازهم پاشیدن زندگیمونو داره خودشم اینو متوجه شده بود چندوقت بعدم بایه کاربری دخترونه بازیکی اومد پیام داد اینبارصددرصدمطمین شدم کسی قصدش دشمنیه نمیدونم خداازشون نگذره هرکسی نمیتونه زندگی بقیع رو ببینه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارترجان این مزاحم حتی ممکنه از سمت کسی باشه که اصلا فکرشو نمیکنیزمونه بدی شده ، هر کسی میتونه باش ...

دقیقا

حتی فکرشم ادم نمیتونه بُکُنه خودی های نزدیک یه روزی چقدر میتونن خطرناک و حسود و ....باشن

چی بگمآخه پیش شماره مال یه استان دیگس وقتی سرچ کردمحالا من نمیدونم پیش شماره ها اختصاصی ان یا نه،ولی ...

همیشه آدم از اونی ضربه میخوره که یک درصد بهش فکر نمی‌کرده. این زمونه به هیچکس نباید اعتماد کامل داشت. هیچکس. با توجه به چیزایی که گفتی اکثر کاربرها هم بهت گفتن یه نفر میخاد زندگیتو به هم بریزه. حواست رو جمع کن 

والا با همسری که شما داری فعککک نکنممم😂ماشاءالله هم قویه هم قلدره هم خشن خودش حل میکنه مشکلو واقعا ...

هرکول نیستش که

معمولیه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

انقد آدم عوضی پیدا میشه ا خه ببین، وقتی اول تماس گرفته و صدای همسر تو شنیده و بعدش پیام داده قصدش ای ...

اون که آره

ولی منظورم اینه که آشنا نیست

شاید اکسی چیزی باشه،ولی از داخل فامیل یا دوستا نیستش به نظر من

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اون که آرهولی منظورم اینه که آشنا نیستشاید اکسی چیزی باشه،ولی از داخل فامیل یا دوستا نیستش به نظر من

استارتر عزیز ، چیشد .چیکار کردی ب کجا رسید کاراتون؟

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

چقدحستو میفهمممممم دقیقا ۳ماه پیش دوروزقبل ج ن گ این اتفاق برامن افتاد ازتلگرام یه پیامی برام اومده ...

آخه میدونی

منم دقیقا ۱۸ سالم که بود این اتفاقا برام یه بار افتاد.البته اون از طریق اینستا بود و طرف یه آدم روانی معتاد بود که تهدیدم میکرد به چاقو زدن،که اونو پسرعموهام کمک کردن حل شد.

و اونو میدونستم کیه

این یکیو نمیدونم

و مشخصه منو میشناسه

مرده شورشونو ببرن واقعا

نه به خاطر همسرم،به خاطر این که من واقعا استرس دارم که کی اون بیرون دنبال منه و میخواد ازم چراغ سبز بگیره

زيتون جان چیکار کردی

سپردیم یه آشنا صاحب خطو پیدا کنه

گفت فردا نتیجشو بهتون میگم

و همون آدمم گفت فتا که کاری نمیکنه اینجور وقتا،چون مزاحمت اینترنتی نیست،و باید برین دنبال شکایت و فرم پر کردن و... که خیلی هم طولانیه و شایدم کاری نکنن.چون طرف نه تهدید کرده نه فحش داده.

گفت خودتون گیرش بیارین راحت تره

حالا گف فردا اسم و کد ملی طرفو بهتون میدم،با تماسایی که اخیرا گرفته

همسرمم گف پلیس بعید میدونم کاری کنه

حالا منتظریم تا صبح

همیشه آدم از اونی ضربه میخوره که یک درصد بهش فکر نمی‌کرده. این زمونه به هیچکس نباید اعتماد کامل داشت ...

آره میدونم

ولی بیشتر حسم اینه طرف اکسی چیزی باشه

از خدامه فامیل و آشنا باشه تا یه پسر خل و چل

استارتر عزیز ، چیشد .چیکار کردی ب کجا رسید کاراتون؟

سپردیم یه آشنای پسرعموم که اسم صاحب خطو پیدا کنه ببینیم مال کیه اصلا

کارمونم که تو حوزه فتا نیستش

بعد همون آشنا گفتش باید برین شکایت کنین و فرم پر کنین و...،که تهشم کاری نمیکنن.چون یارو تهدید اینا که نکرده.

ینی گف دوس داری برو شکایت کن،ولی کار جدی ای نمیکنن.نهایتا یه هفته خطشو مسدود کنن یا تذکری چیزی بدن.

گف من اسمش و مشخصاتش و شماره هاییو که بهشون زنگ زده براتون درمیارم،خودتون هرجور خواستین تصمیم بگیرین که میخواین چی کار کنین.

حالا منتظریم تا فردا که بگه

سپردیم یه آشنای پسرعموم که اسم صاحب خطو پیدا کنه ببینیم مال کیه اصلاکارمونم که تو حوزه فتا نیستشبعد ...

عیبی نداره حتما نباید طرف بره زندان که . مهم اینه ک مشخص بشه طرف کیه و همسرتم متوجه بشه راجع بهت اشتباه کرده بقیش مهم نیس . ادمای مردم ازار ب همین راحتی میتونن زندگی دونفرو مختل کنن چند روز

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍