2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15633 بازدید | 352 پست
آروممفقط حالم خوش نیسبه خدا منم ناراحتم فقط

دوست پسر خواهر شوهرت نیست ؟

همون که میگفتی نه قیافه داره نه پول 

آویزون خواهر شوهرت شده؟

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از طرف خاله ات نباشه؟؟

وای منم خواستم همینو بگم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

زیتون جان من حدس می‌زنم شماره حتی برای شخص مزاحم نیست و یه شماره گم نام ازیجا دیگه گیراورده

ولی بازم از پلیس فتا پیگیر شین

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ببین عزیزم به کسی اعتماد نکن این کار ممکنه کار کسی باشه که بهش اعتماد داری خودت شماره رو بده پلیس فت ...

نه خودش که نیس

جدا از این که کلا شخصیت این شکلی نداره،اصلا الان خیلی درگیر سربازیشه.میاد خونه شام میخوره میخوابه.

خودم بیشتر حدسم اینه که یه پسر باشه که داره مزاحم میشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

کسیه که قبل شوهرت باهاش بودی معلومه 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
اگه خواستی این پیام منو ب همسرت نشون بدهما تازه ازدواج کرده بودیم ساعت 2 شب، ی شماره اول زنگ میزد ب ...

آخه میدونین

همسر من خونواده پرجمعیتی نداره،اونجوری هم نیستن که اهل این کارا باشن که آدم بتونه شک کنه بهشون.مثلا نهایت کسی که زخم زبون میزنه عمشه که اونم عمه اس دیگه.آدم این مدلی ندیدم توشون.

بعد این که پیش شماره اون شماره نه مال تهرانه نه مال مشهد و مال یه استان دیگه اس کلا.

همسر من مشهدیه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دکترا داره کیه ؟نگفته بودی ماجراشو البته مختاری که بگی یا نگی

یکی از دانشجوهای دکترای استادم بود

یه بار بهم زنگ زد همسرم خوشش نیومد

گف ینی چی بی اجازه بهت زنگ زده

شمارمو از گروه واتساپ برداشته بود

کارشم درسی بود

دوست پسر خواهر شوهرت نیست ؟همون که میگفتی نه قیافه داره نه پول آویزون خواهر شوهرت شده؟

اون آخه کات کرد پاییز پارسال

بعد شمارمو که نداره

نکنه خواهر شوهر کوچیکته نمیگفتی اولا کرم میریخت

نه اون خیلی بعیده

چون خیلی خانوم شده

اون موقعا بچه بود

انقدم از من بدش نمیاد که اینجوری کنه

بعد اصلا پیش شماره مال یه استان دیگه ایه

حالا نمیدونم میشه اعتماد کرد به این موضوع یا نه

ولی حسم اینه که طرف فامیل یا دوست نیس

حق دارهخودت هم بودی باور نمی کردی اصلا یاد فیلم ساعت هشت صبح افتادم

آخه این کاملا ضایعس که مزاحمه و من کاری نکردم

طرف میگه اگه بهم تمایل داری پیام بده

پیام خیانتی که این شکلی نیس

این تهش بتونه اینجور برداشت کنه که من عاشق یکی بودم قبلا و اون حالا پیداش شده،که میدونه نبودم

پس من بی تقصیرم

وای منم خواستم همینو بگم

نه اون انقدم فتنه نیس

فقط پیکمی و چاپلوسه

بعدم شماره هه پیش شماره اش مال استان دیگه ایه راستش

نمیدونم حالا این مسئله قابل استناده یا نه

آخه این کاملا ضایعس که مزاحمه و من کاری نکردمطرف میگه اگه بهم تمایل داری پیام بدهپیام خیانتی که این ...

خب شاید فکر می‌کنه قبلا یه چیزی بودن بین تون 

نمی دونم

همین فیلمی که گفتم داستانش واقعی بود .منجر به فتل شد 

البته اون واقعا اشتباهی بهش پیام داده بودن 

در هر حال با مشاوری چیزی مشورت بگیر 

جمعش کن برا همیشه 

چون فکر تکلیفش این داستان مشخص نشه

تا آخر زندگی وبالت هست 

گفتی برام مهم نیست هرکاری میخواد بکنه 

ولی مطمئنن برات مهمه نمیشه که نباشه