2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15633 بازدید | 352 پست
نهفقط به پسرعموم که آشنا داره سپردیم که اونم گفت یکی دو روز دیگه خبر میدم اسمشو اگه گیر اومدالبته گی ...

عزیزم چقد الکی واست مشکل پیش میاد انشالله که به زودی مشکلت حل بشه

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
شاید یکی از سر حسودی عمدا چنین کاری کرده که رابطتونو خراب کنه،شوهرتم بنظرم حق داره اگر تو جاش بودی ی ...

نه بی خیال نشده اون

منم اینجوری نگرانم که ندونم طرف کیه و چی میخواد

ولی من نمیدونم چرا حس میکنم طرف مرده و آشنام نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو اذیت نکن عزیزم حل میشه بالاخره آشنا باشه یه نفعی داره غیر آشنا باشه هم بازم همین طور مهم اینه ...

خودش هیچی شغل آزاده

طرف دوستشه

نمیدونم

کلا ناراحتم

چون کاری هم نمیکنم و انقد بدشانسم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه بی خیال نشده اونمنم اینجوری نگرانم که ندونم طرف کیه و چی میخوادولی من نمیدونم چرا حس میکنم طرف مر ...

اصلا جلوش نگو بی خیال شو وفلان ک بیشتر شک میکنه،باهاش همراه شو و بگو باید حتما پیداش کنیم و بدیمش دست پلیس

الان با همسرت اوکی شدی؟

سعی کنید روابطتونو مدیریت کنید 

جاتم جدا نکن ولی یه چیزی که میخوام دوستانه بهت بگم اینه که خیلی همسرت تند میره 

از آروم بودنت یکمی بد استفاده میکنه 

گاهی تند برخورد میکنه 

کاش بهش بگی خودشو مدیریت کنه و این رفتاراشو اصلاح 

واقعا بعد هر رفتارش شما چقدر بهم میریزی و ...

کاش واسه هرکی قلدره واسه شما نباشه و اینو بهش بفهمونی 

نه با دعوا با لمی که ازش داری  

خودش هیچی شغل آزادهطرف دوستشهنمیدونمکلا ناراحتمچون کاری هم نمیکنم و انقد بدشانسم

اره درک میکنم 

واقعا سرگرم زندگی و درس و کار و جناب همسرید و خیلی قاعده مند و قانون مدار و اهل رعایت حریم 

ولی نمیدونم چرا این اتفاقات می افته واقعا برات 

متاسفم 

عزیزم چقد الکی واست مشکل پیش میاد انشالله که به زودی مشکلت حل بشه

نمیدونم

ممنونم

آخه از این حرصم میگیره که واقعا کاری نمیکنم و انقد بدشانسم

واسه هرکی میگم تا الان چند بار مزاحم داشتم خنده اش میگیره

در حالی که من حتی قیافه یا رفتار خاصی هم ندارم و سرم تو کار خودمه

یعنی تو همون دانشگاهم استادم از بابت اخلاق حرفه ای و نظم منو مثال میزنه،بعد من اونجام مزاحم داشتم حتی

خب پس نگران چی هستیبه خودت مسلط باش اب و غذاتم راحت بخور راحتم بخواب ان را که حساب پاک است ؛از محاک ...

از این که طرف آدمی باشه که بخواد اذیتم کنه

بعد خب پلیس مگه چی کار میکنه؟

از این بابت میترسم

از این که طرف آدمی باشه که بخواد اذیتم کنهبعد خب پلیس مگه چی کار میکنه؟از این بابت میترسم

والا با همسری که شما داری فعککک نکنممم😂

ماشاءالله هم قویه هم قلدره هم خشن 

خودش حل میکنه مشکلو 

واقعا نگران نباش 

مث خاک تو سرا اصلا تعبیر جالبی نیست بزرگوار چقدر عجیب

آخه دختره انقد بی عرضه اس که یارو اومده بهش پیش داده و فحش خاکتوسری،بعد جای این که بره سراغ شوهرش بگه بریم یارو رو پاره کن گرفته بلاک کرده.اصلن من جاش بودم شوهرمو میبردم یونی،مینداختمش به جون پسره،بعدم حراستو خبر میکردم.بهتر از وضع الانش بود که یه چیزی هم بدهکار شده به شوهره.میگم خاک تو سره بگو نه.زنا چون ترسوان فکر میکنن باید هی سکوت کنن.سکوت نداره که.شوهر کردی بذاریش تو ویترین؟؟واس همین روزاس دیگه.

آخه دختره انقد بی عرضه اس که یارو اومده بهش پیش داده و فحش خاکتوسری،بعد جای این که بره سراغ شوهرش بگ ...

ما حق نداریم به کسی توهین کنیم 

ولی خوب دعوایی هستیااا 😂😂

منم عشقم انتقام و دعواس 😂😂تو که غریبه نیستی دوست دارم با همسر آینده ام وارد عمل شم مخصوصا برای افراد به خصوصی😂😂که شانسم میزنه طرف از این ماستای بی غیرت در میشه😂😂😂😂

نمیدونم به خداآخه من جریان اونو به استادم گفتم،اونم دهن اون دوتا ارشدا رو سرویس کرد که واسه چی غریبه ...

بابا اه

عقل نداری تو دیگه

آخه چه فایده ای داره این مسخره بازیا؟

اینا برخورد جدی میخوان

میلیون بار گفتم این چیزا رو به شوهرای ننه مرده تون بگین

یارو بدونه یه خری دنبال زنشه یه غلطی بکنه

حالا مگه میخواست بکشه پسره رو؟

تهش کتک کاری بود و دخالت حراست کل

حراست مگه نداره اون خراب شده که هر سگی میاد توش؟

کارشون فقط گیر دادن به حجابه‌؟

محافظت از دانشجو چی؟

اگه عقل داشتی کاری که گفتم میکردی که نداری ماشالله

شوهرت از تو منطقی تر داره فک میکنه

تازه کاری هم نکرده

مرد دیگه ای بود الان کشته بودت با اون پیام 

اتفاقن من جاش بودم جوری میزدم تو دهنت که بفهمی این چیزا رو باید جدی بگیری و قایم نکنی چون عواقب داره

الانم شرط می بندم باهات همون یاروئه

خوب شد شماره ات افتاد دستش؟

برو دعا کن تعقیبت نکرده باشه این همه وقت

اگه همون اول دهنتو وا میکردی و به شوهرت میگفتی مزاحمت شدن تو دانشگاه ایجور نمیشد 

حالم بد میشه از زن ترسو و پخمه که این گندا رو بالا میاره

ما حق نداریم به کسی توهین کنیم ولی خوب دعوایی هستیااا 😂😂منم عشقم انتقام و دعواس 😂😂تو که غریبه نی ...

حرصمو درمیاره این از بس گیجه و عقل نداره

بدبخت شووره چی میکشه از عقل ناقص این

تو که نبودی

اون تاپیکشو خودمو پارهههه کردم که ابله،برو به شوهرت خبر بده

گفت وای نه میترسم شر درست کنه

گفتم خب بکنه به تو چه؟

آخرم به خرجش نرفت

بعد جالبه این زنا عزت و احترامشون از ما بیشتره

شاید بهم بگی عقب مونده و ضد زن،ولی من جای شوهره بودم مفصل کتکش میزدم که شاید آدم بشه

یه درصد شما فکر کن مزاحمه همون که گفتم باشه و ردشو تا خونه اش زده باشه.میخواد چی کار کنه؟

شوهره از دست کارای این امنیتم نداره