2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15633 بازدید | 352 پست
زیتون جان من حدس می‌زنم شماره حتی برای شخص مزاحم نیست و یه شماره گم نام ازیجا دیگه گیراوردهولی بازم ...

نمیدونم واقعا

اینجوری باشه که خیلی افتضاحه

من اصلا نمیدونم با کی طرفم،و حسمم اینه که هرچی هس آشنا و دوست نیس

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

کسیه که قبل شوهرت باهاش بودی معلومه

اینو احتمالشو میدم باز

ولی خب باید مطمئن شه آدم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی هر چی میگه تو میگی نه اینجوری نیستن. نه نداریم. خیلی ساده هستی کاملا مشخصه

چی بگم

آخه پیش شماره مال یه استان دیگس وقتی سرچ کردم

حالا من نمیدونم پیش شماره ها اختصاصی ان یا نه،ولی خب اینم نمیشه نادیده گرفت

از طرفی هم واقعا هرچی فکر میکنم فامیل یا دوستی که انقد شر باشه نداریم

ما کم جمعیتیم کلا

بعد خب اگه واقعا آشنا باشه و بخوادم اذیتم کنه قطعا میدونه که میشه پیداش کرد

خب شاید فکر می‌کنه قبلا یه چیزی بودن بین تون نمی دونمهمین فیلمی که گفتم داستانش واقعی بود .منجر به ف ...

نه این اشتباه نداده

اسممو گفته

چرا برام مهم هست

چون واسه منم ترسناکه که یکی چنین پیامی میده و نه تو تلگرام یا اینستا،رسما با sms

این که به همسرم گفتم مهم نیس چی کار میکنی،یعنی هر کار میخوای بکن.من حرفی ندارم.

اتفاقا بنظر من آشناست 

خیلی مردم دو به هم زن و پدرسوخته شدن 

حالا یا مونثش یا مذکرش 

هرچی که هست صد درصد آشناست 

پیش شماره یه استان دیگه هم که عجیب نیست یه سر به هرجا سفر کنی بیست تا سیمکارت میتونی بخری .

اصلا اگه قصد جنایی داشته باشی میتونی به اسم کس دیگه بخری و بعد وارد عمل بشی 

به هیج کس فعلا چیزی نگو و اطلاعات نده 

حتی همون دوست پولدارت 

حتی ادمای سیف زندگیت 

از هرکسی هم برمیاد 

دوست همسر 

دوست خودت 

دوس پسر سابق 

خواستگار 

دوست هم جنس 

دوست معمولی غیر هم جنس 

یادته یه بار چند ماه پیش تاپیک زدی گفتی یکی تو آزمایشگاه استادت دیده ات و خوابگاهیه و از دانشگاه دیگه ایه؟

نمیدونم گفتی واس خاطر رفیقاش میاد اونجا

بعد روت فاز گرفته بود تا فهمید شوهر داری افتاد به فحش دادن؟

این همونه قطعن

مشخصه یه آدم توهمی مریضه که آب از سرش گذشته و نمیفهمه داره چی کار میکنه

من بر خلاف بقیه می گم این آدم فامیل و آشنا نیست

یادته گفتم برو به شوهرت بگو پسره رو ادب کنه و مثل خاک تو سرا بلاکش نکن؟گوش نکردی.این خود خودشه‌.شمارتو از رفیقاش یا حالا یه خر دیگه ای جور کرده،افتاده دنبالت‌.

باید همون موقع میگفتی شوهرت بره کتکش بزنه یا به رییس حراست کل بگین که برینه تو شلوارش.

الانم دنبال فتا متا نرو که هیچ کاری نمی کنن واست.سعی کن از طریق مخابرات پیداش کنی.بسپر به پدرشوهری پدری کسی.فامیلی.ببین آشنا ندارن؟

مطمئن باش اسم همون آدمو میدن بهت،بعد خودتون برین ادبش کنین.

از من بشنو،فتا کاری نمیکنه.حکم قضایی نمیده واسه این مدل پیاما.مگر تهدید یا فحاشی باشه.میدنا،ولی خیلی دوندگی داره.

تو هم فعلن تنها نرو از خونه بیرون.بشین تو خونه.

دانشگاهم نرو دیگه تا تکلیف معلوم بشه.

مرتیکه زده بالا گفته مزاحم ناموس مردم بشم از سر بیکاری.

شاید یکی از سر حسودی عمدا چنین کاری کرده که رابطتونو خراب کنه،شوهرتم بنظرم حق داره اگر تو جاش بودی یا هریکی از ما خانما حتما ب شوهرمون شک میکردیم،حتما طرفو دربیار کیه حتی اگر شوهرت بی خیال شد تو بی خیال نشو،تخم شک تو دل همسرت کاشته شده متاسفانه،باید ریشه کنش کنی،این آدم ممکنه هنوزم برات دردسر درست کنه و زندگیتو خراب کنه،حتما حتما پیداش کن بی خیال بگذری باختی

اینو احتمالشو میدم بازولی خب باید مطمئن شه آدم

آره شک نکن و حق بده به شوهرت منم بودم شک میکردم هرکی بود شک میکرد 

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
یادته یه بار چند ماه پیش تاپیک زدی گفتی یکی تو آزمایشگاه استادت دیده ات و خوابگاهیه و از دانشگاه دیگ ...

نمیدونم به خدا

آخه من جریان اونو به استادم گفتم،اونم دهن اون دوتا ارشدا رو سرویس کرد که واسه چی غریبه میارین تو لب من.

الانم هیچی نمیدونم که ممکنه اون باشه یا کس دیگس

چرا پسر عموم آشنا داره که میتونه گیر بیاره

مخابراتی نیس ولی میتونه

بهش سپردیم امشب

قرار شد خبر بده تا فردا پس فردا که اسم صاحب شماره رو پیدا کرد یا نه

اما خب من خیلی دوس نداشتم اون بنده خدا درگیر مشکلات من بشه

فتا واقعا کاری نمیکنه؟داری حرف همسرمو میزنی که🫠

اتفاقا بنظر من آشناست خیلی مردم دو به هم زن و پدرسوخته شدن حالا یا مونثش یا مذکرش هرچی که هست صد درص ...

نمیدونم واقعا

نه فعلا فقط همسرم میدونه و پسرعموم

پسرعمومم چون آشنا داره که بتونه پیدا کنه از رو شماره

وگرنه نمیگفتیم بهش

باورت میشه آشنا باشه از خدامه؟

چون واقعا برام استرس زاس که طرف یه پسر غریبه باشه

کلا حالم خوب نیست

به جایی رسید تحقیقات مهندس یا نه؟

نه

فقط به پسرعموم که آشنا داره سپردیم که اونم گفت یکی دو روز دیگه خبر میدم اسمشو اگه گیر اومد

البته گیر میاره قاعدتا

نمیدونم واقعانه فعلا فقط همسرم میدونه و پسرعمومپسرعمومم چون آشنا داره که بتونه پیدا کنه از رو شمارهو ...

خودتو اذیت نکن عزیزم 

حل میشه بالاخره 

آشنا باشه یه نفعی داره 

غیر آشنا باشه هم بازم همین طور 

مهم اینه که پیدا بشه که میشه 

پسر عموت چیکاره اس که انقدر سوسکی رد میزنه ؟😂

نهفقط به پسرعموم که آشنا داره سپردیم که اونم گفت یکی دو روز دیگه خبر میدم اسمشو اگه گیر اومدالبته گی ...

خب پس نگران چی هستی

به خودت مسلط باش 

اب و غذاتم راحت بخور 

راحتم  بخواب 

ان را که حساب پاک است ؛از محاکمه چه باک است ؟

آشنا باشه پدرسوختگی طرف ثابت میشه و بی گناهی شما 

غیر آشنا باشه که بازم همین طور