2777
2789
عنوان

همسرم انگار بهم شک خیانت داره و خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 15561 بازدید | 352 پست
حالا حالت چطوره؟ بهتری؟ مهندس از دلت درآورد؟

آره الان بهترم

ولی خب دیدی آدم یه وقتا یه چیزی اعصابشو خورد میکنه اوکیم نمیشه؟

الان همونم

خوشم نیومد که انقد پررو طور فک کرد من کاری کردم

چون اصلا اون پیام این مدلی نبود که بشه برداشت خیانت ازش کرد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره درک میکنم واقعا سرگرم زندگی و درس و کار و جناب همسرید و خیلی قاعده مند و قانون مدار و اهل رعایت ...

خودمم نمیدونم

من حتی ۱۸ سالگیمم یکی بهم گیر داده بود تهدیدم میکرد

بعد من اصلا نه باهاش دوست بودم نه بیرون رفته بودم نه هیچی

از تو اینستا گیرم آورده بود

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

عیبی نداره حتما نباید طرف بره زندان که . مهم اینه ک مشخص بشه طرف کیه و همسرتم متوجه بشه راجع بهت اشت ...

آره میدونم

ولی خب چون خیلیا میگفتن فتا و..‌.

این آشنائه گفت اصلا مورد شما رو فتا کاری نمیکنه چون اینترنتی نیست،و اگه هم بخواین قانونی پیش برین خیلی زمانبره و ممکنه اصلا بهتون جواب ندن

حتی در حدی که اسمشو بگن و...

خودمم نمیدونممن حتی ۱۸ سالگیمم یکی بهم گیر داده بود تهدیدم میکردبعد من اصلا نه باهاش دوست بودم نه بی ...

چه هول و چه ....(بدترین فحش ن.امو.سی😅😂)

خاک تو سر احمقش 

یکم بدشانسی آوردی عزیزم 

و اشکال نداره 

ایشالله دیگه پیش نیاد 🌱🌷

چه هول و چه ....(بدترین فحش ن.امو.سی😅😂)خاک تو سر احمقش یکم بدشانسی آوردی عزیزم و اشکال نداره ایشال ...

هول نبود

روانی بود

یارو از دانشگاه کارشناسی من فارغ التحصیل شده بود،ارشد گرفته بود

بعد میگف من چیزیو که بخوام براش تلاش میکنم

و واقعا هم دست برنمیداشت و تهدید میکرد منو

بعد جالبه هیشکی باور نمیکرد این روانیه

آخر بعد چن سال یارو انقد تو یه پارتی ال اس دی زد که خل و چل شد

تازه اون موقع بقیه باورشون شد که من گیر کی افتاده بودم😐

آره الان بهترمولی خب دیدی آدم یه وقتا یه چیزی اعصابشو خورد میکنه اوکیم نمیشه؟الان همونمخوشم نیومد که ...

صدی به نود هرکی میدیدش متوجه عوضی بازی و کرم ریزی طرف میشد 

والا اصلا به خیانت نمیخورد 😶

یکم زیر پوستی شلوغش کن به نظرم 

نه دادو بیداد 

ولی سرسنگین باش 

دلتو نباید به این راحتی بشکونه که 

البته باز من نمیدونم مدلشه یهویی قاطی کردن و بعد مهربون شدن یا نه 

من خودم یهو شاید قاطی کنم ولی چون ذاتم مهربونه کسی ازم به دل نمیگیره😅

بعد من دیشب دیگه طاقت نیاوردم رفتم سراغ همسرم،گفتم ببین هر کاری میخوای من میکنم که تو باورت بشه من ک ...

بگو هیچ ترسی ندارم اصن برو آمار طرفو دربیار ببین کیه گوشیمم دست خودت باشه تا وقتی مشکل حل بشه . اینجوری خیالشو راحت کن

نه بابا اینجور آدمی نیستش اوناون فقط پیکمی طوره

شمارشو برام بفرست. یه نرم افزار دارم اسم طرفو بهم میگه

ولی جوری نیست بتونم برات بفرستمش. دوست داشتی شمارشو برام بفرست

آخه میدونینهمسر من خونواده پرجمعیتی نداره،اونجوری هم نیستن که اهل این کارا باشن که آدم بتونه شک کنه ...

زیتون این هرکیه از قصد میخواد زندگیتو خراب کنه بدجنس . یا خدا منو ببخسه خالت یا بازم خدا منو ببخشه شاید خواهر شوهر کوچیکته یاام اون مسریه که دوست داشت جز اینا چیزی ب فکرم نمیرسه فقط هرکیه قصدس تقفرس

سپردیم یه آشنای پسرعموم که اسم صاحب خطو پیدا کنه ببینیم مال کیه اصلاکارمونم که تو حوزه فتا نیستشبعد ...

ایشالله که درست میسه زیتون عزیزم تو خانوم خوبی هستی سرت به زندگیت گرمه . هرجی شد منم تگ کن بگو 

زیتون بنظرم چشمتون زدن وان یکاد و ایه ماشالله رو سه بار بخون