2777
2789
عنوان

اگر یه پسری

106 بازدید | 23 پست

اگر یه پسری هم دانشگاهیتون باشه و همو فالو داشته باشید تو دانشگاه باهاتون حرف نزنه اما همیشه استوری هاتون رو ببینه و بعضی وقتا عکسی که از خودتون میزارید رو لایک کنه یعنی حسی بهتون داره؟ سوال من نیست برا دوستمه حدود یکساله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این رفتار می‌تونه چند معنی داشته باشه، ولی قطعا صددرصد نشان‌دهنده علاقه نیست، چون آدم‌ها دلایل مختلفی برای این نوع تعامل دارند.

چند حالت محتمل:

1. علاقه ولی خجالتی بودن

ممکنه واقعا به شما علاقه داشته باشه اما توی محیط دانشگاه خجالتی یا محافظه‌کار باشه و راحت نتونه رو در رو صحبت کنه، در عوض از طریق لایک و دیدن استوری حضورش رو نشون میده.

2. دوست داشتن در حد آشنایی یا کنجکاوی

بعضی‌ها صرفا نسبت به هم‌دانشگاهی‌ها کنجکاو هستن و دنبال می‌کنن که ببینن چه خبر هست، بدون این‌که قصد خاصی داشته باشن.

3. علاقه ظاهری یا گذری

شاید ظاهر و عکس‌ها رو می‌پسنده و گهگاهی لایک می‌کنه، اما نه در حدی که بخواد رابطه یا حتی مکالمه رو شروع کنه.

4. تفاوت در ارتباط حضوری و مجازی

بعضی‌ها در فضای مجازی فعال و راحت‌تر هستن، ولی در محیط واقعی کم‌حرف یا حتی سرد به نظر میان.

اگر بخواید مطمئن‌تر بشید، باید ببینید آیا نشانه‌های دیگه‌ای هم هست یا نه؛ مثلا توی جمع نگاه‌های طولانی، سعی در نزدیک شدن، یا بهانه برای تعامل.