2777
2789
وای همون بی سیاست و مظلوم ک میگی منم متاسفانه😐😣 کاریشم نمیشه کرد شخصیتم این شکلیه

چرا میشه ، باید بری تو جامعه فقط و با آدما ارتباط داشته باشی ، تو این دوره زمونه مظلوم بی سرزبان باشی زود حقتو میخورن 

اعتماد به نفس که داشته باشی آدما هم قبولت دارن 

ارایشم در حد کم یا نهایت متوسط طوری که تو چشم نزنه خوبه 

آراستگی و مرتب و خوش بو بودن هم مهمه

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

منم والا بلد نبودم بازی و.حوصلم سر رفت نصبش کردمرفتم تو یه کلن انقد فضا دوستانه و خفن و باحال بود ک ...

عه ! چ جالب . دوستم پیدا کنم بازم خوبه . خودم میتونم نصب کنم ؟ چجوریه؟

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میشه ، باید بری تو جامعه فقط و با آدما ارتباط داشته باشی ، تو این دوره زمونه مظلوم بی سرزبان باش ...

ببین . من ظاهرم امروزی . اهل ادکلن و بوی خوب رو هستم آرایشم ک خب گفتم یه ژل ابرو و نهایت رژگونه . اعتماد بنفسم خداروشکر دارم . خب تو اجتماع کجا برم . اهل سرکار رفتن نیستم . تو پارکم میرم چون تنهام . یه دور میزنم برمیگردم . مثلا چجوری تو اجتماع باشم

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
خب این ینی سیاست داری و تونستی مخ پسره رو بزنی . خوشبحالت ک بلدی همینو من بلد نیستم😑

کلا منظورم این بود ک ارایش نمیتونه راه خوب مخ زنی باشه

من حتی گاهی تو قرار آشنایی صورتم پوسته و خشکی زده بود بهش میگفتم صورتم خیلی بد شده عین عنترشدم میخندیدم

میگف نخیر ب خودت اینجوری نگو     علاقه ربطی ب ارایش و عطر و... نداره  یه حد متعادلی کافیه 

عه ! چ جالب . دوستم پیدا کنم بازم خوبه . خودم میتونم نصب کنم ؟ چجوریه؟

من البته یکم شیطون و حاضر جواب بودم ب خاک و خون میکشیدم کلن و کسی نبود بیاد عاشق من نشه😂

اره نصب کن دیگ

ببین . من ظاهرم امروزی . اهل ادکلن و بوی خوب رو هستم آرایشم ک خب گفتم یه ژل ابرو و نهایت رژگونه . اع ...

نمیدونم دانشگاه میری یا نه ولی اگر میری سعی کن با بقیه ارتباط داشته باشی 

سعی کن یه کلاس یا باشگاهی برو 

مهمونی های خانوادگی برو 

سر کارم سعی کن بری یعنی دنبالش برو 

وقتی با آدما ارتباطت بیشتر بشه هم مردمو میشناسی و میدونی چطور رفتار مناسب داشته باشی هم خودت رو میشناسی 

اینطوری خدای نکرده موقع دوستی با پسرا هم کلاه نمیره سرت یعنی زود گول حرفاشون رو نمیخوری بهتر میتونی بفهمی کدوم پسر بیشتر به درد میخوره و مخشو بزنی ( هر چند اکثر پسرا مالی نیستن 😂)

تو مجازی هم سعی کن دوست و رفیق پیدا کنی اگر وقتشو داری 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚