2777
2789
عنوان

دو چیز منو الان خوشحال می کنه🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 41 پست
یادش به خیر یک روز من هم این دوران رو گذروندم خداروشکر از این دوره اومدم بیرون چندسالتونه؟

٢٢

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
زنگ بزن

احتمالا شمارە مو بلاک کرده

زنگ بزنم بگم چی؟ عاشقتم؟ نمیگه وقتی جوابتو ندادم ینی برام مهم نیس احساست؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا جدا شدین؟

راستش اصلا با هم نبودیم،من خودم عاشقش شدم ولی میدونستم اونم ی حسی بهم داره

بە هرحال نگمش بهتره

٦ ماه؟من ٣ سال و نیمه دارم تلاش می کنم فکرش نیاد سراغم ،ولی میاد،روحمو لمس کرده بود،انگار خیلی وقت ب ...

گفتم ۶ ماه یا بیشتر 

میفهمم منم تجربه داشتم 

الانی ک انقدر برات با ارزشه همینقدر میتونه برات بی ارزش بشه

اون تو چشم تو بی نظیره ممکنه خیلی اشتباه داشته باشه نقص اخلاقی داشته باشه تو چون دوسش داری به چشمت نمیاد 

ولی بگذره حتی این حس هم تموم میشه

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
گفتم ۶ ماه یا بیشتر میفهمم منم تجربه داشتم الانی ک انقدر برات با ارزشه همینقدر میتونه برات بی ارزش ب ...

نع نظر من نیس،نظر بقیه س،عشق واقعی ادمو نسبت به کاستی و نقص کور نمی کنه

واقعا باید بهش بگیم؟🥲

به نظرم اره چون نتیجه اش خوبه 

چرا 

چون ممکنه اونم حسی داشته باشه قبولت کنه

یا ممکنه ردت کنه ک این رد شدنم باعث میشه اون ادمو سریع تر فراموشش کنی بجای اینکه ۸ ماه طول بکشه ۴ ماه طول میکشه از خاطرت بیفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نع نظر من نیس،نظر بقیه س،عشق واقعی ادمو نسبت به کاستی و نقص کور نمی کنه

کور میکنه خودت بعدن متوجه میشی 

نمیگم طرف بده

ولی ادم عاشق اونو پاک تر از چیزی هست میبینه  

شما بچه هم داشته باشی شلوغ بازیاش نمیبینی خراب کاریاش نمیبینی چون دوسش داری 

عشق هم همینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
٢٢

من یک زمانی انقدر دلتنگش میشدم 

ببین از دلتنگیه زیاد فکر کنم این قلبم درد میکرد 

بعضی وقت ها موقعه ی خواب گریه میکردم 

ولی الان شده برام مثل بقیه 

حیف اون زمان و وقت و عمری که برای اون سپری شد 

اگه همون وقت و زمان رو برای خودم میزاشتم شاید الان به هدف هام یا هدفم نزدیک تر میبودم 

به نظرم اره چون نتیجه اش خوبه چرا چون ممکنه اونم حسی داشته باشه قبولت کنهیا ممکنه ردت کنه ک این رد ش ...

اخه مامانم ب شدت مخالفه که برم بهش بگم وگرنه من ک از خدامه البته ب شدت خجالتی اممم

تمام عکسایی ک از خودمو میزارم رو لایک میکنه 🥲🥺هم دانشگاهیمه.....