2777
2789
عنوان

دو چیز منو الان خوشحال می کنه🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 41 پست
کور میکنه خودت بعدن متوجه میشی نمیگم طرف بدهولی ادم عاشق اونو پاک تر از چیزی هست میبینه شما بچه هم ...

عشق مادر به بچه رو می دونم چقدر بچه شو بی نقص می دونه

ولی. .. نمیدونم به هرحال من دیگه دارم نمیتونم

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
اگه ادم درستی باشه اینو نمیگه

اخه مامانم ب شدت مخالفه که برم بهش بگم وگرنه من ک از خدامه البته ب شدت خجالتی اممم

تمام عکسایی ک از خودمو میزارم رو لایک میکنه 🥲🥺هم دانشگاهیمه.....نمیدونم ممکنه یکم حس داشته باشه؟🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه مامانم ب شدت مخالفه که برم بهش بگم وگرنه من ک از خدامه البته ب شدت خجالتی امممتمام عکسایی ک از خ ...

چی میخونی؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
من یک زمانی انقدر دلتنگش میشدم ببین از دلتنگیه زیاد فکر کنم این قلبم درد میکرد بعضی وقت ها موقعه ی ...

اون باعث نشد من از هدفم دور بشم،میان اون همه سختی هایی ک داشتم فکرش باعث میشد تلاش کنم

اخی عزیزم کات کردی؟ 🥺

نه اصلا باهاش نبودم

اخه مامانم ب شدت مخالفه که برم بهش بگم وگرنه من ک از خدامه البته ب شدت خجالتی امممتمام عکسایی ک از خ ...

به نظرم بیشتر بهش نگاه کن 

ازش سوال های بیجا بپرس 

باهاش صحبت کن 

باهم کلاس داشتید برو سوال درسی بپرس

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
به نظرم بیشتر بهش نگاه کن ازش سوال های بیجا بپرس باهاش صحبت کن باهم کلاس داشتید برو سوال درسی بپرس

هم دانشگاهیمه عزیز هم رشته نیستیم 

خیلی نگاش میکنم اونم با لبخند و یکم خجالت و کنجکاوی نگا میکنه مث من😭😭😭

اون باعث نشد من از هدفم دور بشم،میان اون همه سختی هایی ک داشتم فکرش باعث میشد تلاش کنم

خب به نظرت با غصه خوردن  به خودت آسیب نمیزنی و الان وقت و انرژیت برای فکر کردن به اون صرف نمیشه و اینجوری از هدفت دور تر نمیشی ؟