از خواب که پا میشم اولین چیزی که به ذهنم میرسه فکر اونه ،وقتی می خوابم آخرین چیز فکر اونه،نباید بهش فکر کنم ولی دست من نیست،
راستش غم نبودنش به بودن همه چی می ارزه
او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
یه چیز الان و همیشه و تا ابد من رو خوشحال میکنه پول
پول هم خوشحال مطلق نمی کنه بخدا
فراموش میکنی تموم میشه میره فیلم هندی نیست ما انسانیم طبیعیه یه مدت طولانی غمگین باشیم ۶ ماه با بیشت ...
٦ ماه؟
من ٣ سال و نیمه دارم تلاش می کنم فکرش نیاد سراغم ،ولی میاد،روحمو لمس کرده بود،انگار خیلی وقت بود میشناختمش،پسر بی نظیریه