2777
2789

میخام ببرم گفتاردرمانی . مشکلی نداره ازلحاظ صحبت کردن توخونه خوب حرف میزنه بیرون از خونه بافامیل یا دوستاش یه طور بچگانه حرف میزنه حرفش میکشه یا ازجاش بلندمیشه تکون میخوره تا یه حرف بزنه . نمیدونم کلا انگار خجالت هم میکشه . میخام درست بشه اخه ده سالشه اگه ۵ سالش بود باز مشکل نداشتم اینم بگم از همون ۵ ۴ سالگی اینطورشد ومن هی صبور بودم ک خوب میشه ولی فایده نداره 

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم‌خجالتی بود حرف نمیزد روانشناس گفت باهاش خیلی حرف بزن و برات داستان بخونه یه چند روزم با باب ...

اخه دخترمن ده سالشه دیگ ۴ ۳ سالش نیست ک من بشینم براش داستان بخونم راستش دیروز رفتیم خونه مادرشوهرم جاریام بودن اونا بادخترم حرف میزدن دخترم ک میخاس جواب بده من خجالت میکشیدم. بچگونه حرف میزنه صداشم نازکه انگارهمش داشت جیع میزد موقع حرف زدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۵ سالم بود حرف نمیزدم یا کلا چرت و پرت میگفتم بردنم گفتار درمانی بعد ۳ جلسه گفت بچه تون هیچ مشکلی نداره فقط بزارین بره بیرون با بچه ها بازی کنه گذاشتن رفتم بیرون الان اونقدر زیاد حرف میزنم که میگن قبلا دکتر می‌بردیم که حرف نمیزنه الانم باید دکتر ببریم که این خیلی حرف میزنه😂

اره امسال میره سوم ولی بامدرسه رفتن هم درست نشده من گفتم بره مدرسه خوب میشه ولی نشد

منم پسرم ۷ سالشه مشکل گفتار و ذهنی داره . می‌خوام پیش دبستانی ثبت نامش کنم بلکه خوب بشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

من ۵ سالم بود حرف نمیزدم یا کلا چرت و پرت میگفتم بردنم گفتار درمانی بعد ۳ جلسه گفت بچه تون هیچ مشکلی ...

😂 خب ۵ ساله باز اشکال نداره ولی دخترمن ۱۰سالشه دیگ بزرگ شده . با بچه ها هم بازی میکنه مدرسه ام میره همش هم بیرونه بامامانم تواجتماع هم میزه ولی درست نشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40