2777
2789
ن بابا.. یادم رفت

چه عجیب !!!!! 

اخه اصلا ناهار دادن یا ندادن خودش تاثیر داره رو میزان حقوق

چجوری مسئله به این مهمی رو یادتون رفته

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

دو تا کیک و چند تا شکلات بذار تو کیفت.

روز اول غذا نبر به خصوص چیزی که بو بده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فردا روز اول کاریمه ناخنکارم

گلم میشه راجع به لاینت به من مشورت بدی؟!

اینکه الان جوی راه انداختن و میگن ارایشگری دیگه چندان درآمد نداره و فلان حتما باید سالن از خودت داشته باشی وگرنه پیشرفت نمیکنی درسته؟!

شاید یک بدبختی مثل من فقط بتونه تک لاینی کار کنه و سالن نخواد بزنه احتمال موفقیت وجود داره؟!

در مجموع چقدر هزینه میخواد 

گلم میشه راجع به لاینت به من مشورت بدی؟!اینکه الان جوی راه انداختن و میگن ارایشگری دیگه چندان درآمد ...

نه چرا اینا همش چرته تلاش کنی میشه اینجا به من گفت الان دست ورز باش از اول فروردین استخدام میشی ماهی ۱۵ بهت میدم کم کمش تازه من ۱۶ سالمه 

کلا حدودا ۳۰ میلیون خرج کردم 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

نه چرا اینا همش چرته تلاش کنی میشه اینجا به من گفت الان دست ورز باش از اول فروردین استخدام میشی ماهی ...

خاکککککککککک عاااااااالمممممممم بررررررسررررررر منننننننننننننننن

شما ۱۶ سالته و شاغل شدی 

من ۲۵ سالمه و سگ پرسه میزنم فقط تو فضای مجازی 

اوووو ۳۰ تومن 🤐

کلِ سرمایه م فقط ۱۵ میلیونِ

ماهی ۱۵ خیلی خوبه

خاکککککککککک عاااااااالمممممممم بررررررسررررررر مننننننننننننننننشما ۱۶ سالته و شاغل شدی من ۲۵ سالمه ...

🥲🥲عب نداره با کمم میتونی شروع کنی

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

🥲🥲عب نداره با کمم میتونی شروع کنی

ولی افرین بهت 

واقعا افرین

افرین به غیرتت از سن کم تو فکر استقلال و پیشرفتی دمت گرم

کاش همسن شما بودم تفکر و شهامت شمارو میداشتم