2777
2789
فکرکنم فقط منم ک تو بارداری یه ویار احمقانه داشتم و دارم😂😂🤣🤣

چییییی

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چییییی

خیار و دوغ .... از صبح تا شب در حال خیار خوردنم 

😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

باردارم ولی اومدم😁😁

چقدر مهربونید شمااا ♥️♥️ 

جاری منم مثل شماست طفلی چیزی بگم درست می‌کنه خدا خیرش بده 

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

خیار و دوغ .... از صبح تا شب در حال خیار خوردنم 😂😂

متنفرررم

من فقط البالو گیلاس و سیب قرمز و به دوست دارم 

ایشالله خدا دختر خشگل و سالم بزاره بغلم

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

باردارم ولی اومدم😁😁چقدر مهربونید شمااا ♥️♥️ جاری منم مثل شماست طفلی چیزی بگم درست می‌کنه خدا خیرش ...

وای ببخشید اگه هوس کردید من گفتم کسی نیاد یوقت هوس نکنه وظیفه عزیزم براش درست کنم❤️😍😚

عدس پلو با گوشت قلقلی هست عزیزم

قلقلی ها رو آخرسر گذاشتی روش ، درسته؟ داخل غذا که نریزم ؟!

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
وای ببخشید اگه هوس کردید من گفتم کسی نیاد یوقت هوس نکنه وظیفه عزیزم براش درست کنم❤️😍😚

لطفت و بزرگواریتون می‌رسونه نه قربونت برم اصن هوس نمیکنم آنقدر که حالم بده 

نوش جونش

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

متنفرررممن فقط البالو گیلاس و سیب قرمز و به دوست دارم ایشالله خدا دختر خشگل و سالم بزاره بغلم

نوووش جان خودت و نینی🥰🥰😍😍

مرسی فداتشم ممنونم همچنین😘

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نوووش جان خودت و نینی🥰🥰😍😍مرسی فداتشم ممنونم همچنین😘

قربونت برم ایشالله بچه شما سالم بدنیا بیاد و پا قدمش خیر باشه 

قربونت برم ایشالله بچه شما سالم بدنیا بیاد و پا قدمش خیر باشه

😍🫶

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40