2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه جدا سرخ کردم بعدش گذاشتم رو برنج عزیزم

همیشه سلامت و موفق باشی گلم

هم عنوانت رو دوست داشتم

هم مهربونیت رو 

هم حوصله ت رو

😍😊😘🤗🫂

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
پس پسره. چون منم اینطوری بودم

قربونت برم دخترِ دوهفته دیگه بدنیا میاد😁🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ای خدا به سلامتی منم سه قلو دارم سه تاش پسره اسمش رو میخوای چی بزاری ؟

ای ننه جان😍🥰ماشاالله هزار ماشاالله خدا حفظشون کنه واست 🥰🧿🧿  جانا عزیزم🥰

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به سلامتی. قدمش مبارک

ممنونم مهربونم🥰😇

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قربونت برم سلامت باشیعزیزمممم چه اسم نامی خوش نام باشه انشالله 😍❤️🥹

فداتشم ممنون مهربون🥰😍 چقدر آدم های خوب و مهربون و خوش انرژی مثل شما با ارزشن 🥰 الهی خیر و برکت تو زندگیت بیاد ک اینقدر خوش قلبی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40