2777
2789

چند روزه قهربودیم دیروز قرار شد بریم در مورد مشکلامون حرف بزنیم و حلشون کنیم یکی از مشکلاش این بود جوراب بپوشم حتی با صندلم منم پوشیدم رنگ پا دیروز وقتی سوار ماشین شدم شروع کرد دعا کردن که چرا این جورابارو پوشیدی من بخدا نمیدونستم با رنگشم مشکل داره فکر کردم فقط مشکل نپوشیدنه براش. خیلی دعوا بیخ پیدا کرد زنگ زد به پدرش اومدن خونمون مادرشم گفت اینا نمیتونن زندگی کنن همین الان جدابشن بهتره. دیگه بحثا تموم شدو دراومد به مامانم گفت من به دخترت خونه نمیدم بیاد بشینه توش برو براش دنبال خونه بگرد😶با کمال پرویی درصورتی که اگر قرار باشه بریم اجاره وظیفه پسرشه خونه پیدا کنه و رفتن .

امروز مادرم رفت دم خونشون با خودش حرف بزنه چون خیلی به حرف مادرش گوش میده و پی حرف مادرشه گفت بهش بگم به این روند ادامه بده نمیتونید ادامه بدید دیگه. گفتم نرو رفت😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدالعنتشون کنه عوضیارو پدرشوهرمنم یکی دوباراومد وساطت به پسرش گفت شمابدرد هم نمیخورین مهری بینتون نی ...

جدا شدین؟

خدا لعنت کنه این ادمارو 

من میدونم از دیشبم نشسته رو مخ پسرش کار کرده

مهریه داری؟ بزار اجرا و حساباشو ببند تا دیگه مادرش بیخود دهنشو باز نکنه

دارم ولی بابام نمیزاره فعلا. بعدم اون میگه نامردم اگه یه سکه بهت بدم.یه چقزم میگیرم که عمرمو هدر دادی

جدا شدین؟خدا لعنت کنه این ادمارو من میدونم از دیشبم نشسته رو مخ پسرش کار کرده

نبابابعد۱۴سال زندگی فقط حرف پدرش بارمنفی شدیدی روی هردومون داشت وسرهردعوامیگه بابام‌راست میگه مابه هم مهری نداریم

بخدا دارم میترکم از دیشبم نتونستم بخوابم کارم فقط شده گریه که چرا زندگیم باید به اینجا کشیده بشه

گریه نکن عزیزم همه چیز درست میشه 

بزار تکلیف زندگیت مشخص بشه  نزار دیگری زندگی رو برات تلخ کنه با بد دل بودن و شکاک بودن 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍