2777
2789

نمیدونم چرا دلم آشوب شد رفتم نگاه عکس دسته جمعی که پایان سال گرفتن دیدم از کلاس 16 نفری فقط 4 نفر از دخترم بلندترن بقیه همه توی همین حدودن خودم 14 سالگی بالغ شدم همیشه جز متوسط ها بودم ولی بعد بلوغ یهو قد کشیدم میگم شاید دخترمم مثل خودم باشه قبول دارم کم غذا میخوره الان 7 سال و نیمشه 22 کیلوعه شاید بخاطر همون اینطور به نظر میرسه ولی میخوام دو روز دیگه دکتر ببرم اون هم نظر بده مادر چه بیچاره اس بخاطر این حرف 2 ساعت خوابیدم حالم خرابه خودم 168 شوهرم 178  

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدش چنده مگه حساس نشو

قدش توی رنج هست ولی بعضی جاها میریم میبینم بچه هم سن دخترم گنده قد بلند هیکلی یهو ناراحت میشم از جهتی هم میگم شاید اونا زود به بلوغ برسن خودم خیلی دیر شدم 

😶😶😒😒 دختر منم میره کلاس دوم تازه هفت سال دو ماهش ۱۷ کیلو این چه کاری با خودت میکنی حرف مردم برات ...

زنده باشه نمیدونم چرا مدتیه روی قد و هیکل دخترم حساس شدم 

واااا چقدر حساسی رو حرفا عزیزم 

خب شاید بچه به چشم حالش هنوز کوچولوئه 

خاله خود من معاون مدرسه هست و چند روز پیش من قربون صدقه دخترم میرفتم و خالمم بود و خیلی دخترمو دوست داره و یهو گفت والا بچت رو نگاه میکنم به نظرم کوچولو میاد بعد با خودم میگم چطور تو مدرسه بچه های کلاس پنجم و ششم به نظرم خیلی بزرگن پس🤔

از دوست داشتن زیاد به نظرشون کوچیکه بچه 

حالا دختر من از نظر همه قد بلنده و تو کلاس هم جزو بچه های قد بلنده 

بارفیکس نصب کن بهش بگو از آویزون شه

شیر عسل هم بهش زیاد بده

ماست و پونه

کشک

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

واااا چقدر حساسی رو حرفا عزیزم خب شاید بچه به چشم حالش هنوز کوچولوئه خاله خود من معاون مدرسه هست و چ ...

زنده باشه دخترت من یه فکری بیاد توی سرم تا مدت ها اگه اون موضوع حل نشه برام حالت نشخوار پیدا میکنه و اذیتم میکنه و خوابو ازم میگیره متاسفانه