2777
2789
عنوان

یکی جادو ریخت توی بالکن خونمون

217 بازدید | 24 پست

بچه ها من ساعت ۱ که داشتم میخوابیدم یه صدایی اومد و یکی یه چیزی پرت کرد توی بالکن خونمون من ترسیدم نرفتم بیرون ببینم چیه و خوابیدم یه خواب ترسناک دیدم که بختک روم نشسته بود یکی از همسایه هامون یه خانومی هست که بی دلیل با ما دشمنه واقعا آدم بیماریه توی کار دعا و جادو جنبله این زنیکه دلش میخواد ما از این ساختمون بریم خدا کنه نسل این آدمهای بدجنس از زمین برداشته بشه و هر چی بد برای ما میخواد سر بچه هاش بیاد و خودش 

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

ببین یچیزیو واقعا میگم

اگر کسی طلسمی برات انجام‌میده، اون طلسم یک قرارداده که انرژیش داره از ترس و انرژی های منفی تو تامین میشه

تو اگر اگاه باشی نسبت به این موضوع و نذاری ترس و حس های منفی بهت غلبه کنه ، هیچ موجودی با سطح انرژی پایین نمیتونه روی تو اثر بذاره

با قاطعیت دورشون کن و اجازه نفوذ نده

اتفاقی برات نمیفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتی طلسمو ببینی یا همینطوری میگی

نه نرفتم ولی قبلا این زن رو دیدم که میومد مثل شب بیست و نهم یه کاسه آب رو یه چیزی میخوند میپاشید دم در ما و میرفت 

ببین یچیزیو واقعا میگماگر کسی طلسمی برات انجام‌میده، اون طلسم یک قرارداده که انرژیش داره از ترس و ان ...

چجوری نترسم اخه

درست میگه با طلسم اجنه وارد زندگی میشه اگه نترسی و اگاه باشی خود اون طلسم ب فردی ک طلسم گرفته اسیب م ...

خب چجوری آگاه بشم که نترسم

فردا میری اگه طلسم بود سرکه سفید بریز 4 گوشه خونت نمک هم بریز دم در خونت هرروز هم اسفند دود کن

ممنون اینجوری میرن؟