2777
2789
عنوان

یکی جادو ریخت توی بالکن خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 24 پست
😂😂😂💔

بخدا راست میگم میرن استخون میگیرن روش جادو می‌نويسن من یکبار خیلی اتفاقی حرفاشونو شنیدم 

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگامخاک تو سرشون

خیلی وحشتناکن یه زن اهوازی چادری که خیلی هم روشو محکم میگیره با یه زن بی حجاب که استخون گرفته بودن داشتن رر مورد اینکه چجوری روش جادو بنویسن حرف میزدن من داشتم از راه پله میرفتم اونها داشتن کنار آسانسور صحبت میکردن به من دید نداشتن فقط صداشون شنیدم بعد رفتم دیدمشون و خودم رو زدم به نشنیدن و سلام‌کردم و رفتم 

ببین سرکه بدتر میکنه، اگه میخوای کار اصولی بکنی، سوره بقره بخون هرروز پنجاه آیه بزار همزمان صداشم تو خونه پخش شه، این سوره موکل های قوی داره، و باطل السحره

و اگه خواستی محکم کاریکنی یه حرز امام جواد هم از جای معتبر بگیر

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

ببین سرکه بدتر میکنه، اگه میخوای کار اصولی بکنی، سوره بقره بخون هرروز پنجاه آیه بزار همزمان صداشم تو ...

ممنون