2777
2789
عنوان

فقط متاهل ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 71 پست
خب اون زندگی سرد چه فایده ای داره؟ من اصلا همچین زندگی نمیپسندم علایقم و افکارم و روحیاتم یک عمر سرک ...

خب وقتی بعد ۸ سال تغییری نکرده شما تغییر کن ، واسه افسردگی هم خودتو سرگرم کن 

خب وقتی بعد ۸ سال تغییری نکرده شما تغییر کن ، واسه افسردگی هم خودتو سرگرم کن

ببین مسائل جنسی اینقدر مهمه که تمام مردم دنیا درگیرشن ،صنعت ها و سیاست ها بخاطرش به وجود اومدن ، اصلا بنای زاییش و همه چیز دنیا بخاطر احساسات جنسی مرد و زن به همه ،حتی تو حیوانات ، من خصلتم همینه   ایمانم قویه اما نمیتونم حس جنسی خودم سرکوب کنم الان چندساله کردم افسرده شدم حریص شدم افکار بد میاد تو ذهنم پشیمونم فلان خاستگار رد کردم و.... 

میترسم از گناه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش هیکلم ، مردهای بیرون واکنش نشون میدن ، یکی میگه جون به هیکلت یکی میگه فلان و بمان اونوقت شوهر خو ...

الهی عزیزم ماها زنیم .همو درک میکنیم .۸سال زمان زیادیه .

وقتی در مورد احساست گفتی نظرش چی بوده ؟؟ 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

الهی عزیزم ماها زنیم .همو درک میکنیم .۸سال زمان زیادیه .وقتی در مورد احساست گفتی نظرش چی بوده ؟؟

نهایتا یه روز نقش بازی کنه ،بعدش دوباره روز از نو روزی از نو

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
به نظرم بهش بی توجه باش یه مدت اصلا سمتش نرو سرگرم کارای خودت باش تو رابطه مجسمه شو حس نشون نده لباس ...

دقیقا امشب داشتم به همین فکر میکردم ، یهو پیامت دیدم جا خوردم ، منم میگم پر رو شده برا خودش همیشه زن هات و پایه داره و لذتش میبره من شوخی باهاش میکنم و... یه مدت آدم حسابش نمیکنم تا به خودش بیاد 

به نظرم بهش بی توجه باش یه مدت اصلا سمتش نرو سرگرم کارای خودت باش تو رابطه مجسمه شو حس نشون نده لباس ...

دلم میسوزه به حال مردهایی که گرمن و پایه ولی زنهای خشک و بی روح نصیبشون شده ، میگم اوناحق دارن خیانت میکنن ،من از خیانت متنفرم اما حتما طرف جونش به لبش رسیده

دلم میسوزه به حال مردهایی که گرمن و پایه ولی زنهای خشک و بی روح نصیبشون شده ، میگم اوناحق دارن خیانت ...

مرد گرممم زن بزور میاره تو‌خط البته اگه خوشگل باشه مثل داداشم 🙃😑😬

الان شاکی ولی چاره ندارن چون شوهرش میخواد و..

ما که گرمیم چ کنیممم رابطه خارج از چی هم ریسکش واسه زن زیااده

واقعا درد بدیه یه عمر آدم خودشو باکره نگه داره تهش همچین شوهری نصیبش بشه

میگم من اون همه روی نفسم کار کردم ، من اون همه از خدا ترسیدم 

اونایی که آدمای بدی هستن انگار خوشبخت ترن ،دوستم با پسره پارتی میرفت مشروب میخورد و هرزگی ، پسره اومده باهاش ازدواج کرده هر ثانیه جلو جمع دستش میبدسه یا پیشونیش و خیلی ام پولدار و با ادب و خانواده داره