2777
2789
عنوان

کنکور

185 بازدید | 23 پست

گوشیو خاموش کنم؟

روزی چند ساعت بخونم چقدر کلاس ببینم و تست بزنم؟

امسال بیشتر تمرکزمو رو دوازدهم بزارم یا پایه ؟

اولویتم نهایی باشه؟

کسی ک تجربه داره یا کلا یکم از مسیر کنکور اگاهی داره راهنماییم کنه😞♥️

گوشیرو نه تنها خاموش کن بلکه بده مشاور برات تا سال بعد نگه داره 

کلاس وقت گیره واست درسنامه بخون که موندگارتره ، تست و آزمون زیاد کار کن ، نهاییو از الان یواش یواش ببر جلو تا دی تموم کنی بعد دوباره مرور 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیو نیازی نیست به صفر ساعت برسونی ۲ ساعت بعد تبدیلش کن به یک ساعتبرای همه درسا و همه فصلا میخوای ک ...

اره اختصاصیارو ببینم عمومی خودم میخونم

گوشی باید کامل خاموش باشه تا من سمتش نیام اصلا 

آره گوشیو خاموش کن 

تست برن درسنامه بخون مسلط شو مسلط شو مسلط شو مرور کن خلاصه بنویس 

اصولی بخوساعت مطالعه ات بالا باشه 

دوست بازی نکن وقت واسه این کارا زیاده 

کلاس برو اگرم از گوشی خواستی استفاده کنی برای درس و کلاس مجازی استفاده کن

هم الویت کنکور باشه هم نهایی 

من خیلی ضربه خوردم از این مورد چرا ؟ چون فقط الوینم نهایی شد کنکور کم وقت گذاشتم تراز کنکورم کمتر شد ترازا نهایی هامم نمیدونم چطوره و احتمالا چیزی که دوس دارمو دولتی نیارم و برم پیام نور

به پشت موندن اصلا فک نکن

هم تمرکزتان رو دوازدهم باشه هم پایه از هیج کودوم غافل نشو از هیج کودوم هیچ بخش رو فدای بخش دیگری نکن که اشتباهه

سلام تجربه ام اینه که خیلی به نهاییا اهمیت بده 

یعنی ماه های فروردین و اردیبهشت بیشتر تمرکزت رو نهاییا باشه تا کنکور

فقط به ساعت مطالعه بالا دقت نکن بلکه شما 7 ساعت بخونی با بازدهی بالا خیلی بهتر از 12 ساعت با بازدهی کم هستش

موفق باشی گلم

گوشی و مجازی مخرب ترینن

اره اما نمیشه یهویی بزاریش کنار درحد دو ساعت الی یک ساعت اونم اخرشب بعد اتمام درس موردی نداره دوساعت برای ماه اول بعدش یک ساعت

این رفتار یهویی که بزاریش کنار ادمو عقده ایی میکنه میبینی وسط سال از شدت فشار بیخیال همه چی شدی باز برگشتی سمت گوشی تعادل باید ایجاد شه اما از برنامه هایی مثل اینستاگرام استفاده

آره گوشیو خاموش کن تست برن درسنامه بخون مسلط شو مسلط شو مسلط شو مرور کن خلاصه بنویس اصولی بخوساعت مط ...

خیلی ممنون لطف کردین 

هدفتون چه رشته ایه و معدلتون چند شده؟

پس چرا من از ینفر پرسیدم گفت اولویتت دوازدهم باشه چون نهایی خیلی مهمتره 

ارز تابستونم درست استفاده نکردم خیلی نگرانم 

لپ تاپ دارم پس گوشیو خامش میکنم