2777
2789
عنوان

مامان وشوهرم

687 بازدید | 24 پست

مامانم واسه خواهرم عروسک خریده خواهرم۴۰ سالشه ها بعد پسرهمین خواهرم اومده دیدن مادرم مام رفتیم دیدن پسرخواهرم موقع برگشتن  دخترم که ۳ سالشه عروسک وقایمکی برداشته اورده خونه مامانم زنگ زده فحشمون میده ومیگه بچمون تربیت نداره و دزدیم این حرفا جلو شوهرم ابروم رفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کار مامانتون ووتایید نمیکنم بلاخره بچه است ...ولی شما هم یاد بچه تون بدید بدون اجازه هیچی رو از خونه هیشکی نباید ورداره

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

وای خدا مگه بچه ۳ساله اصلا میفهمه دزدی یعنی چی؟؟؟ولی با دخترت حتما حرف بزن عزیزم بهش بگو اینکارش زشته و درست نیست،بابت مامان و خواهرتونم متاسفم😔آخه خاله و مادربزرگ عاشق دختربچه ی شما باید باشن

سلام عزیزم با دخترت درباره این که از شما همیشه اجازه بگیره صحبت کن 

اما مادرتونم حرف قشنگی نزده بالاخره بچه اس فکر کرده شاید چون اسباب بازیه برای اون خریدنش 

ناراحت نباش عزیزم هرطور شده زود ببرین پسش بدین و صحبت رو کوتاه کنین زیاد کش ندین به قضیه 

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
ببخشید ولی چجوری بچه تون اون عروسک و تونست قایم کنه تا خونه ..یعنی شما نفهمیدی ..بچه منم 3 ساله و نی ...

خونه مامانم ویلایی من دیدم دستشه گفتم ببرم فردا پس میدم میدونستم نمیده الان تازه دیوار به دیواریم فوقش اروم میگفت پس بده