2777
2789
عنوان

غرورم نمیشکنه برم آشتی

125 بازدید | 16 پست

با دخترفامیلمون ک ۶سال ازش بزرگترم قهرم یعنی من گفتم بهش دیگه به من زنگ وپیام نزنه خلاصه خیلی بهش حرف زدم بخاطر این که پشت همه بدحرف میزد توهین میکرد ب همه نمونش میرف خونه خواهرشوهرش وبهش احترام میزاشتن امااون میومد میگف غذاش بدبودنخوردم کلا نون ونمک هرکسیو میخورد نمکدونومیشکست وبدمیگف پشت مادرش بدمیگف این آخریاقصدخیانت ب همسرشم داشت یعنی ذهنش رو کسی قفل کرده بود یبار میگف برادرشوهرم روم نظرداره یبارمیگفت شوهر خواهرشوهرم روم نظرداره منم گفتم این ک اینجوریه فرداپشت سرمنم بدمیگع سرهمین رفتاراش گفتم بهم زنگ وپیام نزنه دوسندارم کسیم برنجونم ایا برم سمتش اشتی کنم یااشتی کردنم محض اشتباهه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه پس خوب کردم خطش زدم

دقیقا خوب کاری کردی    تو متاسفانه از چیزایی که گفتی و آخرش گفتی برم آشتی کنم فکر کنم میخوای همه رو از خودت راضی نگه داری و قلب کسی رو نشکنید اره؟؟؟  بعضیا ارزش ندارن

دقیقا خوب کاری کردی تو متاسفانه از چیزایی که گفتی و آخرش گفتی برم آشتی کنم فکر کنم میخوای همه رو ...

اره کسایی ک میبینم میمیرن میگم دنیاارزش نداره کسیوناراحت کنم بعد واقعا میدونم این ادم برام سم هست چون هیچ خاصیتی برام نداره ولی میگم نرنجه

اره کسایی ک میبینم میمیرن میگم دنیاارزش نداره کسیوناراحت کنم بعد واقعا میدونم این ادم برام سم هست چو ...

خوب کاری کردی همچین آدمی که میخواست خیانت کنه و غیبت میکرد رو گذاشتی کنار  

خوب کاری کردی همچین آدمی که میخواست خیانت کنه و غیبت میکرد رو گذاشتی کنار

اره خب میدونم تصمیم درستیوگرفتم برای حذف کردنش توزندگیم ولی این ک میگم اشتی کنم فقط برای این بود نرنجه ازم ک دوسندارم ارزشمم پایین بیارم

قربونت به خودت فکر کن همیشه

من خیلی بفکرخودمم وخیلیا روحذف کردم اززندگیم اماخیلیا بهونه دستم دادن حذف شدن وبابتش عذاب وجدان ندارم امااین مورد واقعا چون حرفاش برام اذیت کننده بود رک وچشم بسته گفتم محبت کن شمارموپاک کن بهم زنگ وپیام نزن اصلا حالم ازت بهم میخوره واون گف دلم شکست همین باعث شد عذاب وجدان بگیرم چون میدونست دختری نیستم دل کسیوبشکنم منو لای منگنه قرارداد😑