2777
2789

تازه تو یه محلی یه جا کرایه کردم و اجاره میدم ...

و این ک مستاجر پایین طبقه صابخونه من میاد ماشینشو‌میزاره جلوی ارایشگاه من افقی میزاره میاره بالای پل و آرایشگاه من اصلن دیده نمیشه ... راهنمایم کنید چ کنم خجالتم میکشم میترسم دعوا بشه بگم خودمم ماشین دارم هر جا ممیزارم کسی اجازه نمیده میتونم جلوی ارایشگاه خودم عقب تر ک جلو‌دیدو نگیره پارک کنم ولی  قبلیا میزارن هم جلوی کارمو‌گرقتن هم کرایع میدم هم جا پارک‌ندارم 

سلام . آرایشگر هستم 😊🌱سوالی داشتید در خدمتم ✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شوخی کردم با یه چهره خیلی خونسرد و با اعتماد به نفس برو جلو بگو عذر میخوام جایی که ماشینتونو پارک میکنید مانع کسب من میشه لطف میکنید بهم اگه فلان جا پارک نکنید اگه قبول نکردن کم کم بزن به در سلیطه بازی

مهمه که چجوری بگیسعی کن کاری کنی که تورو درک کنن شرایطت رو اول بگو بعد طرح مشکل کن

سلام ثمانه جان روزا ۱۰صب تا ۸شب لطفا جلوی ارایشگاه پارک‌نکنید .
خودم میخام عقب تر پارک کنم . امروز زیاد جلو بود آرایشگاه دید نداره عزیزم ممنون میشم شما شب تا صب پارک‌کنید . خعلی ممنونم✨

اینو پیامک کردم ببینم جواب چی میده

نه شوخی کردم با یه چهره خیلی خونسرد و با اعتماد به نفس برو جلو بگو عذر میخوام جایی که ماشینتونو پارک ...

باشه 

سلام ثمانه جان روزا ۱۰صب تا ۸شب لطفا جلوی ارایشگاه پارک‌نکنید .
خودم میخام عقب تر پارک کنم . امروز زیاد جلو بود آرایشگاه دید نداره عزیزم ممنون میشم شما شب تا صب پارک‌کنید . خعلی ممنونم✨

این پیامو دادم خوبه؟