2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت خیلی ک خ لی

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 61 پست
برام مهم نیست منو چی میبینه اصلا ببینه و خودش بره اگه ناراحته اینطوری عذاب وجدان ندارم که من ولش کرد ...

نه این درست نیس خودت اولین ضربه رو میخوری

کجا گیر کردی تو گذشته شوهرت ؟اصلا درست نیست راهت و روشت و فکرات

میتونی خوشبختش کنی؟؟میتونی موقع ناراحتی خودتو کنترل کنی که بچه آسیب نبیینه؟ میتونی بخاطر بچه سرحال و ...

بله همه رو میتونم انجام بدم حتی اگه طلاق بگیرم از لحاظ مالی که هم خودم مجبورم برم سرکار خودمم نرم قطعا پدرش ساپورت میکنه بعدم پدرشو بخواد میتونه با پدرش هر وقت دلش خواست وقت بگذرونه مشکلات من و شوهرم چه ربطی به زایمان و بچه اوردن داره به بچه چه مربوط از روابط عاطفیه پدرش و من؟اون تامین خواهد شد چه مالی چه احساسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله همه رو میتونم انجام بدم حتی اگه طلاق بگیرم از لحاظ مالی که هم خودم مجبورم برم سرکار خودمم نرم قط ...

ممکنه پدرش ازدواج کنه دیگه بچتونو نخاد ببیینه

هر چیزی ممکنه

بعدم اون اتفاقات ازگذشته بوده گناهش هم به گردنه شوهرته شاید شوهرت توبه کرده،تو چرا درگیر گذشته ایولک ...

حق میگی اما فرض کن خدایی نکرده این گذشته ی شوهر تو بود میتونستی فراموش کنی؟ و تاثیر نذاره رو ذهنیتت؟ 

حق میگی اما فرض کن خدایی نکرده این گذشته ی شوهر تو بود میتونستی فراموش کنی؟ و تاثیر نذاره رو ذهنیتت؟

اره فراموش میکردم اول خودمو مطمین و بعد فراموش میکردم

گذشته اون ب من مربوط نیس اصلا

الانش مهمه نه بعد

خب فک کن کسی بود ک با وجود تو خیانت میکرد

یا بداخلاق بود

یا کتک میزد

خرجی نمیداد

هزار جور چیز دیگه ولی در الان زندگی بود

گذشته اسمش روش هس گذشته‌‌.

گذشته هیچ کسی رو باغچه نزنید به هرحال ی کرمی میاد ازش بیرون

ممکنه پدرش ازدواج کنه دیگه بچتونو نخاد ببیینههر چیزی ممکنه

نه اون خیلییی با محبته زن سابقش یه پسر داشت به این میگفت بابا انقدر اون پسر بچه رو عاشق خودش کرده بود برای بچه ی خودش قطعا جون خواهد داد اگرم نبینه که بعید میدونم من خودم هستم ولی میگم اون همچین پدری نمیشه هیچ وقت چون مادر خودشم یتیم خونه بوده درک میکنه بی پدر مادری رو

خب الان بهم گفت فکر کنم چون ک.. س خلی با من موندی یعنی مشکل روانی داری بخاطر وسواسم گفت

خب عزیزم زندگی مشترکه دیگه. هرحرفی شاید پیش بیاد !

سر یه حرف ک ادم برا بار دوم طلاق نمیگیره!

اصلا نباید برا باردون ب طلاق فکر کنی.بجاش به زندگی کردن درست فکر کن .

نمیخوامم ناراحتت کنم اما فکرتم وسواسیه زیادی بچیزی فکر میکنی تا یچیزی ازش دربیاری 🤦🏻‍♀️