2777
2789

خواهشاً نگین نظر شوهر مهم نیست همین شوهر پس فردا چشمش رفت دنبال یکی بهتر از شما اون موقع میگین چراااا تو نی نی سایت کم نیست 

من شوهرم توپر دوست داره ولی اصلا بهم یبارم نگفته آدم هیزی نیست ولی به یکی که فامیله و اونم متاهله و توپره نگاه میکرد چند سری بهم گفت فاطمه مثل خر چاق شده خودش دوست داره خودشو قانع کنه اون مثل خره ولی هی نگاش می‌کنه واقعا دختره اندامش نگاه کردنیه خوشگل نیست ورزشکارم نیست کلا تو پر و سفیده منم سفیدم ۶۴ کیلو ام استخونام ظریف طوره ولی گوشت تنم زیاد نیست هرچی میخورم چاق نمیشم اشتها جدیدا ندارم 

شوهرم همش لپمو میکشه هیچی دستش نمیاد بنده خدا دکتر تغذیه هم رفتم ولی گفت باید لاغر بشی!!!

بنظرتون چیکار کنم برم باشگاه یا مکمل گینر و کراتین بخورم تو خونه دکتر تغذیه گفت بی ضررن مثل گین اپ نیس

کاربری به من انتقال داده شد 🥰توهین ممنوع دوست عزیز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین چند ساله ازدواج کردی بچه داری؟

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

گین اپ رو کله فک و فامیلای ما میخورن عوارض نداشته برا هیچکدومشون ولی دائمی نیستش

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ؛ اینکه شما با نظر بنده مخالفی ، دلیل بر این نیست که نظر من اشتباهه لطفا ریپلی نزن باتشکر💕🌸✨️..اما نیمه شبی من خواهم رفت..از دنیایی که ماله من نیست... از این زمینی که مرا بیهوده به ان بسته اند...```احمد شاملو``🖤 

عزیزم ۶۴ وزن خوبیه...از این چاق تر واقعا خوب نیست...

بعد اینکه اگه یه دفعه شوهرت نظرش عوض شد و اسکینی دوست داشت،اون وقت میخوای چیکار کنی؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

نامزدم چند ماهه تازه عقد کردیم

خب ببین 🤣🤣

من چی به تو بگم اخه دختر

تو بری سر خونه زندگیت چلق میشی

ولی سعی کن بچه نیاری 

بچه بدنتو شل میکنه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

۱۶۴۶۴

شما وزنت یه کم اضافه هم هست نسبت به قدت...اگه بخوتی چاق بشی بعدا بخوای بچه بیاری برات سخت میشه ها...

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉