2777
2789
عنوان

غذاهای ساده ای که عاشقش هستین چیه

95 بازدید | 10 پست

شده غذاهای ساده ای رو که معمولا مردم بعنوان غذای اصلی نمی‌خورن رو عاشقش باشبن؟؟؟من که سلیقه و ذائقه عجیبی دارم .اهل گوشت که نیستم ولی چیزهای عجیبی رو بعنوان غذا خیلی وقتا میخورم.مثل نون و گوجه!نون و سیب زمینی آب پز با فلفل سیاه.نون و ماست کاسنی....

عجب بیهوده تکراریست دنیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی شوهرم نیست با بچه هام از این چیزا می خوریم .ولی شوهرم واسش قابل قبول نیست اصلا ناراحت میشه .مثلا گوجه و خیار و پیاز و لیمو ترش و سبزی و نون می خوریم .یا سیب زمینی آبپز و ماست و سبزی ،یا عدسی ناهار می خوریم با کاهو ،یا مثلا یتیمچه کدو با نون و سبزی ،قارچ و سبزیجات بخار پز ،دیگه‌فعلا ابتکاری ندارم 😭😂ولی جالب اینه روزهایی که این طوری می خوریم حال روحی و جسمی مون خیلی بهتره

سیب زمینی خلالی و پیاز داغ با رب گوجه سرخ شده 

گوجه سرخ شده فلفلی

ماست و سیر و نون 

کلا عاشق غذاهای من در اوردی سادم 🥲

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

سیب زمینی خلالی و پیاز داغ با رب گوجه سرخ شده گوجه سرخ شده فلفلیماست و سیر و نون کلا عاشق غذاهای من ...

آفرین ...همین خوبه.البته بگم منم که میگم کوشت خور نیستم هراز گاهی چلوجوحه دوست دارم .ولی غذاهای اصطلاحا حاضری چیز دیگه س

عجب بیهوده تکراریست دنیا

من هر چیزی که بشه مورد رو دوست دارم حتی نون خالی و الآنم گشنمهههه

نون خالی؟؟؟ولله من هنگام گشنگی هیچی رو به نون خالی تازه ترجیح نمی‌دم.البته منظورم از نون لواش های تهران و...نیست .نان لواش نونوایی های قدیمی... 

عجب بیهوده تکراریست دنیا