2777
2789
عنوان

جاری عوضیم خیلی ب خودش میرسه 😡😡😖😖😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 10275 بازدید | 146 پست
نچرالی ب چه درد میهوره

اینکه آدم خودشو دوست داشته باشه بده؟؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

بااینک نصف اینکارارو نمیپسندم

ولی چون ب خودش میرسه شد عوضی؟فازت چیه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقایسه هست همونطور که شما دوست نداری باجناقت از خودت خوشتیپ تر و پولدارتر باشه

من ذوق میکنم هر کس از من خوشتیپ تر باشه و بهتر

چون نه کمبود دارم به کسی حسودی کنم و نه خودخوری کنم

حسادت بیماری لا علاجی هست

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

زن علیه زن یا حسادت ؟موضوع این است

حساعت و حسرت رو یکی ندونیم🤝

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

حساعت و حسرت رو یکی ندونیم🤝

آدم از حسادت فش دیگران میده

دوبار الی سه بار بخونید

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

دیگه وقتی پول نیست از روش های کم خرج استفاده کن

واسه هیکل تو خونه ورزش کن

واسه پوست قند و سرخ کردنی رو حذف کن ماسک خونگی بذار

ناخوناتو با ابلیمو تقویت کن لاک های خوشرنگ بزن

پوست ادم خوب باشه لوازم ارایش معمولی هم قشنگ میشه

خب قبل ازدواج چشماتونو باز کنید نگاه کنید به جیب خواستگار

که قرار نباشه بخاطر لایف استایل یک نفر بهش بگید عوضی 

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟