2777
2789
عنوان

جاری عوضیم خیلی ب خودش میرسه 😡😡😖😖😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 10275 بازدید | 146 پست

چیکارش داری بهش میگی عوضی

مگه حقت و خورده 

خدایی چطور میتونی اینارو بگی

تاپیک هم میزنی چه رویی داری

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام تو خونه ورزش کن از رو یوتیوب 

ی هنر یاد بگیر 

ماسک طبیعی بزار ماسک خیار و...

کتاب بخون دوره های عزت نفس و فن بیان  خودشناسی شرکت کن

بجای این حرفا و فکرای مسخره 

شاید ی عده بهشون بر بخوره اما از نظر من کاشت مژه و ناخن و ژل لب خیلی حرکت چیپ و ضایعی هست و حسودی نداره

باشگاه و وسایل با کیفیت خوبه ها ولی اینکه انقد قیافه اش رو تغییر بده چیزی از خودش باقی مونده آیا ؟ 

یاد جاری هام افتادم از رو چشم و هم چشمی دماغشون عمل کردن چقد خنده داره بود کارشون 

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
اره شوهرش ب من اعتنای سگم نمیزاره یکم ب ماهم کمک کنه هردو هم نامزدیم هنوز

شوهرش چرا باید به تو اعتنا کنه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

من ذوق میکنم هر کس از من خوشتیپ تر باشه و بهترچون نه کمبود دارم به کسی حسودی کنم و نه خودخوری کنمحسا ...

خب شما اقا هستین و چیزی از حسادت زنانه نمیدونین لطفا بحث نکنید🙏

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ