2777
2789
عنوان

به نظرتون واسه عروسی دخترعموم چی بپوشم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ ولی نسبت سنم ریزتر و بچه تر میخورم

عزیزم😍

پیرهن مجلسی بگیر تا زانو باشه یا کوتاه تر 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
عزیزم😍پیرهن مجلسی بگیر تا زانو باشه یا کوتاه تر

گفتم که وضعیت پا و دستمو🫠روی زانوم و یکم پایین ترش گوشت اضافی هست و همینطور روی بازوم ...

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

راستی الان یه خانومی تاپیک زدن راجب لباس روز تولدشون نظر بدیم لباسیه که کاملا قسمت هایی که تو میگی م ...

لینک تاپیکو میشه بدین🥲

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

پیراهن مجلسی کوتاه بپوش با جوراب شلواری

نمیدونم دیگه واقعا میترسم حرف در بیارن چون فامیل پدریم فوق العاده حرف درمیارن

سر اینکه یکی جوراب شلواری پوشیده حتما پاش مشکل دارع مطمئنم این حرفا رو میشنوم..

چندسالته؟چاقی یا لاغر،؟قدبلند یا کوتاه؟

لاغرم خیلی

۲۵ سالمه و خب ریزتر میخورم نسب به سنم

قدمم ۱۶۳،۱۶۴ هست دیگه نمیدونم قد بلند محسوب میشه یا کوتاه

خب یه بلوز شیک و خوشگل پیدا کن با شلوار لی بپوش

تاپیک بعدیمو ببین چطوره

راستی الان یه خانومی تاپیک زدن راجب لباس روز تولدشون نظر بدیم لباسیه که کاملا قسمت هایی که تو میگی م ...

میشه تاپیک بعدیمو ببینی

گفتم که وضعیت پا و دستمو🫠روی زانوم و یکم پایین ترش گوشت اضافی هست و همینطور روی بازوم ...

لباسایی هست که این قسمتارو بپوشونه و دخترونه باشه یکم گشتن تو بازار میشه پیدا کرد

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)