2777
2789
عنوان

همسرم خونه راهم نداد موندم خیابون😅🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 13733 بازدید | 190 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کی کارت ب کارت باید میکردی اینقدر واجب بود؟

دقیقا مشکل از خودش بود خانم. 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

چیشد استارتر؟چکار کردی بالاخره؟قرار بود به ما هم بگیم به سری نگرانت شدن🥲

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

دقیقا مشکل از خودش بود خانم.

منم این حرفا رو میشنیدم اصلا جواب نمیدادم.

مشکل از خودش؟؟؟ دوس داره یه سر بره بیرون ، همش تو خونه بوده

شوهرش مثل برج زهرمار نشسته محل نمیده

به بهونه کارت به کارت خواسته بره یه دو تا مغازه ببینه

حقش رو نداره؟

اسی بجای اینکه ذهن اینهمه ادمو درگیر کنی و تاپیک بزنی همش، بهتره بری سرزندگیت چون کاری از دست ما برن ...

اصلا ازش خبرنیست انقدرهم پیام دادیم خبری ازش نشود نکنه خدایی نکرده اتفاقی براش افتاده

اصلا ازش خبرنیست انقدرهم پیام دادیم خبری ازش نشود نکنه خدایی نکرده اتفاقی براش افتاده

نه عزیزم اشتباه شماست که درگیر ادمای اینجا میشین نترسین چیزی نمیشه 

من اشتباه رو از ایشون میبینم حالا هم باید برن درستش کنن زندگی خاله بازی ک نیست بجای تاپیک و این چیزا باید مدیریت کنه زندگیشو

یه صلوات میفرستین برام لطفا