2777
2789
عنوان

همسرم خونه راهم نداد موندم خیابون😅🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 13736 بازدید | 190 پست
خفه شو فقط خفه شووووووو

توهین میکنی چون بهت گفتم ثابت کن؟

خفه باید شما بشی که صدها صفحه مردم و سرکار گذاشتی و با احساساتشون بازی کردی 

متاسفم برات 

الان به چی رسیدی؟

چرا نفرستادی؟

مگه حرم نبودی خوب عکس بفرست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی داری خراب می‌کنی عزیزم...

نمی‌دونم یه درصد شوهرت و زندگیتو دوست داری یا واقعا صد در صد تصمیمت طلاقه.. بعید می‌دونم آدم بخواد طلاق بگیره و باز مجسمه خونه شو بگیره دستش آواره این ور اون ور شه.. خیییییلی لجباز و کنترلگری و الان علیرغم این که فک میکنی خودت خیلی ناراحت و خسته و عصبانی و ... هستی متاسفانه همسرت خیییلی از خودت خسته تره و کلا یه جورایی بنظر میاد سرد شده نسبت به زندگیتون.. چون واقعا خیییییلی بد و بی سیاست باهاش حرف میزنی.. تحقیر به وفوووور، نگاه از بالا به پایین شدییید! اصلا آدم حساب نمیکنی شوهرتو و خب... قطعا هیچ کس دوست نداره تو زندگی ای باشه که پشمم حساب نمیشه و مدام زیر سوال می‌ره.. در هر حال ممکنه نخوای این زندگی رو ادامه بدی و برات مهم نیست که اینطوری رفتار می‌کنی اما یه مسأله این وسط هست اونم این که بنا به گفته خودت فعلا شرایط طلاق و جدا شدن رو نداری، پس حداقل تا همون زمان مناسب که میخوای شرایطت مهیا شه تغییر رویه بده و انقد نذار اوضاع رو به وخامت بره. 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
عزیزم برو در خونه بشین لطفا حرفم رد گوش کن زنگ نزن کلانتری خواهش میکنمبخاطر خودت میگم اگع میخای ازش ...

اول میرم دم در باز نکرد زنگ میزنم کلانتری البته منتظر تماس خواهرمم هستم شوهرش ۴ میره بزنه ببینم اون چی میگه باز فکرامونو بریزیم رو هم یا زنگ بزنه ب خونوادش چون این دفعه اولش نیست از این کارا زیاد میکنه یا خودش زنگ بزنه بهش اتمام حجت کنه یا بگه بیا خونه ما درخواست مهریه بده یا بگه برو تو خونه یا برو کلانتری خلاصه یکاری کنیم

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

اول میرم دم در باز نکرد زنگ میزنم کلانتری البته منتظر تماس خواهرمم هستم شوهرش ۴ میره بزنه ببینم اون ...

عزیزم

از خدا میخوام روابطت درست بشه 

و دیگه این مسائل پیش نیاد اگ شوهرت هم تعهد داد ک اینجوری نکنه توم کوتاه بیا

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

عزیزماز خدا میخوام روابطت درست بشه و دیگه این مسائل پیش نیاد اگ شوهرت هم تعهد داد ک اینجوری نکنه توم ...

اتفاقا پیام داده خیلی توهین آمیز و با فحش ک اینورا بیای فلانت میکنم و.... حالا دیدین من حق داشتم ک خیلی جدی برخورد کنم چون این آدم تغییر نمیکنه مگه قانون بتونه تغییرش بده و پرداخت مهریه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی

عزیزماز خدا میخوام روابطت درست بشه و دیگه این مسائل پیش نیاد اگ شوهرت هم تعهد داد ک اینجوری نکنه توم ...

اتفاقا پیام داده خیلی توهین آمیز و با فحش ک اینورا بیای فلانت میکنم و.... حالا دیدین من حق داشتم ک خیلی جدی برخورد کنم چون این آدم تغییر نمیکنه مگه قانون بتونه تغییرش بده و پرداخت مهریه

اتفاقا پیام داده خیلی توهین آمیز و با فحش ک اینورا بیای فلانت میکنم و.... حالا دیدین من حق داشتم ک خ ...

عزیزم فعلا چیزی نگو

از دید اون نگاه کن که زنش یک شب بی خبر رفته بوده 

شاید فکر کرده تو رفتی خونه خواهر یا مادرت گه ریلکس بوده

صبر کن ببین چی میشه 

دوسش داری یا نه؟؟؟میخای زندگی کنی باهاش یا نه؟.پس جدل نکن 

ببین من باز بهت حق نمیدم‌ یه زن شوهر دار شب تا صبح خونه نباشه

من اگ جات بودم خرید ک کردم میومدم دم در خونه میشستم اگر در رو همچنان باز نکرد اونوقت بفکر چاره بودم

صبر کن خواهرت بیاد بزرگترهاتون کع دلسوزن بشینین با هم صحبت کنین

خدایا..تنها شفادهنده تویی..تنها خالق تویی.. و وقتی بگویی شو،میشود...تنها معبود و معشوقم تویی..از من و همسرم ذریه ای قرار ده که رحمت تو وسیع هست..

توهین میکنی چون بهت گفتم ثابت کن؟خفه باید شما بشی که صدها صفحه مردم و سرکار گذاشتی و با احساساتشون ب ...

این کاربر بی شعوره و بی شعور تر کسانی هستن که پربازدیدش کردن 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

اتفاقا پیام داده خیلی توهین آمیز و با فحش ک اینورا بیای فلانت میکنم و.... حالا دیدین من حق داشتم ک خ ...

بهت هم گفتم مطنا بهت ناسزا میگه هر مردی بود ناسزا میگفت اون یه حرف زده تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن تو از خونه با لج رفتی بیرون بعد ک زنگ زد دوباره با لج باهاش دعوا کردی اونوقت انتظار داری اون لج نکنه کلید رو ازت نگیره

خب عزیزم از اول لج کردی 

جای زن و مرد تو جامعه ما عوض شده زن معمولا نرم خو و چرب زبون‌هست وقتی شوهرت عصبیه روی مخش چرا میری؟مگه پسری ؟ تو زنی باید سیاست زنانه داشته باشی تو میتونی با سیاست شوهرت رو هرجور ک بخوای اصلاح کنی مردها اکثرا تربیت پذیرند 

سلام عزیزمالان عصبانی هستی تصمیم نگیردیروزم شوهرت از رو عصبانیت اون غلطو کرده تو ک گفتی قصدت طلاق نی ...

سلام

ب خواهرم گفتم زنگ زد بهش حسابی بهش توپید گفت قرار نیست چون مادر روانی معلوم الحالم این کارو باهاش کرده توام جرئت کنی اینطور کنی من تمام قد پشتشم میارمش پیش خودم تمام حقشم میگیرم. مگه دختر بی سواد گیر آوردی که بخوای خونه نشین کنی منم پارک میرم خرید میرم بعضی وقتا بی حوصله ام تنهایی میرم قدم میزنم مگه سیر گیر آوردی گفته ن آبجی نهار شام درست نمیکنه!!!! حالا چرا اینو گفته؟؟؟ چو میدونه خواهرم رو این موضوع حساسه ک شام و نهار زن باید آماده باشه خواسته ز این نقطه بره تو دل آبجیم!!!! باینکه بخدا ما اصلا بحث نهار شام نداشتیم خواهرمم گفته چ ایرادی داره الان ۲ ماهه من مریضم شوهرم تا سرویس بهداشتی میشوره همه کار میکنه بعدشم باید مواد اولیه باشه ک شام و نهارم باشه دیگه. آبجیم بهم گفت با آرامش برو خونه بدون شکایت چون طلاهاتو برداره کاری نمیشه کرد برو مدارک آزمونت ک نیازته بردار طلاهات اینارو یجا بزار اگر دیدی باز داره ب رفتاراش ادامه میده یروز بی سرو صدا بیا اینجا برو شکایت کن مهرتو بزار اجرا مگه مجبوری تحملش کنی. گفته بود ن فرار کرده از خونه رفته گفته هیچ زنی بدون مدارک و طلاها و شارژرش فرار نمیکنه پس بیرونش کردی خلاصه الان دارم میرم دم خونمون ببینم باز میکنه یانه

عزیزم خوب کردی رفتی خونه شام درست کن قشنگ ولی باهاش قهر باش کاری کن اون بیاد سمتت معذرت خواهی ولی آروم و باوقار رفتار کن خب آفرین