2777
2789
عنوان

همسرم خونه راهم نداد موندم خیابون😅🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 13732 بازدید | 190 پست

ای کاش کارآگاهها هوش برترشون رو برای خودشون نگه میداشتن،هرتاپیکی زده میشه یه عده میریزن توی تاپیک و سیر تا پیاز تاپیکهای استارتر و حرفاش رو نگاه میکنن بلکه بتونن چیزی دربیارن و بگن تاپیک فیکه😐.بابا بنظرتون فیکه خب وقت ارزشمندتون رو بردارید و تشریف ببرید تاپیک بعدی به شما چه پلیس بازی.

استارتر ما نگرانتیم،لطفا بیا بگو چیکار کردی و کار به کجا کشید

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
ای کاش کارآگاهها هوش برترشون رو برای خودشون نگه میداشتن،هرتاپیکی زده میشه یه عده میریزن توی تاپیک و ...

خوشگلم همین ک نگران میکننتون خوشتون میاد ؟؟ چه اصراریه غرق یه موضوعی بشی ک نمیدونی تراوشات ذهنی یا نمیدونی راسته و اغراق امیز

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

ببخشید امکانش هست ی عکس بدید از کدوم قسمتش؟ یا بفرمایید چطوری مثلا از املیکیشن بلوکارت 

از صادرات ب ملی بریزم؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خوشگلم همین ک نگران میکننتون خوشتون میاد ؟؟ چه اصراریه غرق یه موضوعی بشی ک نمیدونی تراوشات ذهنی یا ن ...

آره عزیزم من خوشم میاد.ولی اصراری هم ندارم که شما هم خوشت بیاد

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰
منم این حرفا رو میشنیدم اصلا جواب نمیدادم.مشکل از خودش؟؟؟ دوس داره یه سر بره بیرون ، همش تو خونه بود ...

هرروز که شوهره بیچاره اینجور نبوده

چندبار ازش خواسته بوده نره... 

یه امروز رو به شوهرش، ب حال بدهمسرش احترام میذاشت فردا مغازه ها رو رصد میکرد😐

بعد اگر همین آقا بدون اهمیت ب حال خانم بره خونه مادرش همه میگن وااااامصیبتااااا 

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

آره عزیزم من خوشم میاد.ولی اصراری هم ندارم که شما هم خوشت بیاد

البته بااین نوع برخورد از سلامت روان برخوردار نیستین طبیعیه 

موفق باشین

من اولین بار بود که گفتم انگار یه.تاپیکی فیکه.تمام اما...پیگیر بودن شما...با داشتن مشکلی که داری.... ...

وسط اون مشکل که نه پناهی داری نه تکلیفت مشخصه میای تاپیک میزنی ... واقعا منم خندم میگیره به اونایی ک نگرانش شدن