2777
2789
عنوان

همسرم خونه راهم نداد موندم خیابون😅🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 13732 بازدید | 190 پست
اصلا ازش خبرنیست انقدرهم پیام دادیم خبری ازش نشود نکنه خدایی نکرده اتفاقی براش افتاده

ن بابا نگران نباش. اینجا خیلی عادیه بعد از پربازدید شدن ی جمعیت رو بذارن تو خماری دیگه پیداشون نشه بعدم فوقش بیان بگن شما فوضول و بیکارین که پیگیر مایین! 

استارتر بقول خودش نسبت به نگرانی و درد و ...‌‌ همسرشم بی‌تفاوته و براش مهم نیست من و شما که دیگه جای خود داریم 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تلخیچقدر تاریکیچقدر نمک رو زخمی...خدا هدایتت کنه...نخیر تموم نشده هنوزم ۱۰ درصد داره خودتو اصلا ...

تاریک؟.هه..اره خدا همه مونو اصلاح کنه

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ن بابا نگران نباش. اینجا خیلی عادیه بعد از پربازدید شدن ی جمعیت رو بذارن تو خماری دیگه پیداشون نشه ب ...

من از دیشب ک دست ی کاربرو رو کردم ک تاپیک فیک و تکراری زد و قبول دار شد دیگ نمیتونم باور کنم هرچیزیو

میبینی؟؟؟ هنور تموم نشده!!! اینقدر کارآگاه بودنم برات خوب نیست بس کن بابا مگه بیماریم همه بیایم اینج ...

من اولین بار بود که گفتم انگار یه.تاپیکی فیکه.تمام اما...پیگیر بودن شما...با داشتن مشکلی که داری....به ظاهر....بیشتر مطمئن میکنه آدمو....هر چند که مهم نیست

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
کدوم کاربر

ی کاربر ک الانم تاپیک درمورد بینی زده ک‌عملی نیست و یکی بهش کفته دکترت بد عمل کرده

کاربری جدیدشه

دیشب با کاربری دیگش همرو سرکار گذاشت من فهیمدم الانم عکس دکاغ فیک عملی کذاشته میگه دماغمه عمل نیست

ب

ی کاربر ک الانم تاپیک درمورد بینی زده ک‌عملی نیست و یکی بهش کفته دکترت بد عمل کردهکاربری جدیدشهدیشب ...

بیکارن ب خدا

من خدایی کلی کار دارم ولی حوصله م سر میره از کارام میام یه سر اینجا 

ولی همش شده چرت و پرت

من اولین بار بود که گفتم انگار یه.تاپیکی فیکه.تمام اما...پیگیر بودن شما...با داشتن مشکلی که داری.... ...

نظرنده

مهم نیست،پس تحقیق نکن

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

ممنون گلم دلم یکم آروم گرفت

فدات عزیزم. حالا غرورش اجازه نمیده بیاد بگه برگشته 

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..