2777
2789

لعنت به مستجری و خونه کوچیک 

لعنت به بی پولی 

ای کاش خدا به کسایی که صلاحیت و در امد بچه رو ندارن بچه نمیداد بلکه این ریشه فقر ریشه کن میشد

😒لطفا نگید خدا شعور داده که اگه شرایطش نیس بچه نیارید اما بعضی ها فاقد شعورن تازه احتمال خطا تو راه های پیشگیری خیلی هس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا خیلی دوست دارن ولی نخریدم هنوز 

خونه هم مال خودمونه جا هم هست منتها باباشون زیاد اهمیت نمیده به این چیزا 

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔

باسلام

اپلیکیشن اسنپ رو نصب کنید سپس در قسمت سرمایه گذاری ثبت نام و حساب کاری رو تکمیل و حتما این کد دعوت رو وارد کنید ( VvkVRPFsb ).

پس از تکمیل ثبت نامتان ۳ سوت طلا به ارزش ۲۳ هزارتومن از این برنامه هدیه میگیرید .

الان برایک تخت داری ناشکری میکنی؟انشالله تنش،سالم باشه

وقتی میبینم نمیتونم شادشون کنم یا نیاز های اویلشون رو تامین کنم عصبی میشم

الان بچن نمیفهمن هواسشون رو پرت میکنیم

اما چن سال دیگ بزرگ بشن شغل و در امد خوب نداشنه باشن ماشین و خونه نداشته باشن باید من بی مسئولیت بی فکر رو لعنت بفرستن💔

به خاطر تخت انقد ناراحتی ، واسه مشکلات بزرگتر چیکار می‌کنی قوی باش دختر

دلم میسوزه نیازشون رو نمیتونم بر طرف کنم الان چن وقته بهم میگه تولدم برام اسکیت بخر 

پول ندارم 🤦🏻‍♀️