2777
2789

چیکار کنم خونه های دیگه هم مثل این خوب نیستن😔

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صاحب خونه مهلت بگیر ببین میشه؟

اونا عروس داماد هستن میگن سیزده شهریور عروسیه یه هفته زودتر خالی کنید، از قبل قبول کردیم شرایط شوند رو😔😔😔

یه انبار کرایه کن وسایلت رو بزار تو انبارخودتم‌یکماه رو برو خونه مادرت یا مادرشوهرت

همون خونه که انتخاب کردم انباریش هجده ماه گفت خالی میکنم وسایلتو بیار، ولی آخه روم نمیشه برم خونه مادرشوهرم،مامانمم راه دوره

برا منم دقیقا این مساله پیش اومد .صابخونه فرصت نداد و خونشو داد بنگاه ، ماهم تصمیم گرفتیم وسایلمونو بدیم سوله و منو بچه ها بریم خونه مامانم .که اینجا بخاطر اخراج افغانیا مستاجر خیلی کم شد و ماموندیم .و مستاجر خودمونم نموند تا موقع قراردادش و رفته و باید کم کم جمع کنیم ایشالله.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

همون خونه که انتخاب کردم انباریش هجده ماه گفت خالی میکنم وسایلتو بیار، ولی آخه روم نمیشه برم خونه ما ...

شرایط سختیه ولی باید یجوری مدیریتش کنی

اگه شاغل نیستی میتونی یه مدتم بری خونه مامانت

آخه سه ماه میشه تا آذر خیلیه، روم نمیشه

چرا روت نشه ؟ دیگه یه مساله براتون پیش اومده مجبوری.تقسیم کن بین خانواده و رفتی وسایل بگیر ک فک نکنی سرباری .ولی بنظرم مشکلی نداره خونه بابای خودت و شوهرته دیگه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

برا منم دقیقا این مساله پیش اومد .صابخونه فرصت نداد و خونشو داد بنگاه ، ماهم تصمیم گرفتیم وسایلمونو ...

چند ماهه اجازه کردین عزیزم؟میشه چهار ماه جایی رو اجازه کرد؟

چرا روت نشه ؟ دیگه یه مساله براتون پیش اومده مجبوری.تقسیم کن بین خانواده و رفتی وسایل بگیر ک فک نکنی ...

خونه مادر شوهرم رفت و آمد زیاده و همگی فضول هستن هی میخوان سوال پیام کنم نظر های بیخود بدن