2777
2789

هی بدبیاری...همه کفشاشون جلوی دره ها کفش شوهرمو برادرشوهرم از المان فرستاده بود خیلی دوسش داشت نمیدونم تو فاصله ساعت پنج تاالان کی بردتش همه ام بااسانسور میرن و میان 

مَن؛خَستِه ام از جَماعَتِ زِندِه کُشِ مُردِه پَرَست🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کفش گرون قیمت را بیرون نگذارید .

کفشی که دوستش دارید را بیرون نگذارید.

آره دزد می‌بره 

ممکنه مهمان یکی از همسایه ها دست کج باشه !!!!

یا ممکنه درب ورودی آپارتمان را یکی باز گذاشته باشه .

خب نذارید دم در مامانم اینا طبقه چهارم هستن آسانسورم ندارن دزد اومده بود کفشاشون برده بود ینی لا..شی ۴ طبقه اومده بود کفشای اینارو ببره بقیه کفشاشون سرجاش بود

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

وا تو ساختمون بزرگ که کفش دم در نمیذارن..یه بار داداش من رفته بود خونه خواهرم کفشاش هم تازه گرفته بود.‌بعد دزدیده بودن..دیده بود کفشاش تو پای پسرهمسایه است..قبول نمی‌کرد میگفت برای خودمه🥴😑

...
یکی ک خبر داشته این کفش از المان اومده

خندم گرفت ولی آره راستی میگی واقعا 

نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

خندم گرفت ولی آره راستی میگی واقعا

چون میگی کفشای شما هم دم در بوده. یا از نظر ظاهری اون کفش خیلی نو بوده ک چشم طرفو گرفته یا واقعن یکی خبرشو داشته

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

همکارم میگه مادرش کفش خارجی میپوشه و تنها زندگی میکنه

یه روز پسر این خانم میاد بهش سر بزنه میبینه کفش هاش تو پارکینگه! بعد میترسه مادره آلزایمری چیزی گرفته باشه که کفش ها رو اونجا درآورده میاد میگه مامان حالت خوبه؟ میگه آره بعد میگه کفشهات تو پارکینگ بود میگه حتما بچه های خمسایه بردن انداختن اونجا! بعد میرن چک میکنن دوربینهای پارکینگ رو میبینن دزد بوده منتهی دستش پر بوده کفش ها رو منصرف شده ببره بقیه ی چیزا رو برده کفش ها رو انداخته اونجا رفته🤣

چون میگی کفشای شما هم دم در بوده. یا از نظر ظاهری اون کفش خیلی نو بوده ک چشم طرفو گرفته یا واقعن یکی ...

نفهمیدم خط اول  ولی من یاد لحن پلیسا افتادم تو فیلما و جملت با اون لحن خوندم خندم گرفت 

ولی آره واقعا زمستون بود چکمه مامان من رو موقع مراسم ختم  که خونه بودن برای کمک دزدیدن چکمه چرم از ایتالیا اومده بود برامون بعد مامانم نگفته بود براش اوردن یعنی کسی خبر نداشت که بگیم آره به خاطر ارزشش دزده شانسی برداشته بود بعد دختر خاله مامانم چکمه های مامانم رو میشناخت و دیده بود پای مامانم بعد یه روز برای چهلم همون بنده خدا میبینه چکمه های مامانم پای یکیه🤣 

نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که توی زندگی واقعیم نیست بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹