2777
2789
عنوان

محیط دانشگاه چجوریه⁉️

130 بازدید | 17 پست

.

𝓔𝓿𝓮𝓻𝔂𝓽𝓱𝓲𝓷𝓰 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓪𝓵𝓵 𝓲𝓽𝓼 𝓬𝓸𝓶𝓹𝓵𝓮𝔁𝓲𝓽𝔂 𝓲𝓼 𝓸𝓷𝓵𝔂 𝓪𝓷 𝓲𝓵𝓵𝓾𝓼𝓲𝓸𝓷 𝐍𝐢𝐥𝐨𝐨𝐟𝐚𝐫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنیدم خیلی بد میگن، امسال تازه خودم تجربش میکنم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨
شنیدم خیلی بد میگن، امسال تازه خودم تجربش میکنم

منم امسال سال اولم میشه🙃

و قطعا بی حاشیه ترین کلاسا هم درگیری دارن طبیعیه 

آدما هم قابل اطمینان نیستن 

از کسی انتظار خاصی نداشته باش

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

از چه نظر 

برای من که عالی بود 

دوست خوب زیاد داشتم 

هنوز با چندتاشون رابطه و رفت و آمد داریم 

خوش میگذشت

درسامونم البته عالی بود از نظر معدل و... 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

و قطعا بی حاشیه ترین کلاسا هم درگیری دارن طبیعیه آدما هم قابل اطمینان نیستن از کسی انتظار خاصی نداشت ...

واهای چه ترسناکه‍😨😅

و قطعا بی حاشیه ترین کلاسا هم درگیری دارن طبیعیه آدما هم قابل اطمینان نیستن از کسی انتظار خاصی نداشت ...

من خودم خیلی تن ب درگیری نمیدم

ولی واقعا اینایی که باهم لج میفتن و درگیر میشن چ حوصله‌ای دارن...