2777
2789
اخه اجنه و اینا فقط مال چاکرای چشم سومه اینطور که شنیدم.من چاکرای قلب و خاجی رو میخام فعال کنم.بعدم ...

اسلام دین کاملیه چه بسا خیلی از کشفیات امروز بشر و هزار و چهارصد سال پیش قران بیان کرده اما مردم درکش نکردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اجنه و اینا فقط مال چاکرای چشم سومه اینطور که شنیدم.من چاکرای قلب و خاجی رو میخام فعال کنم.بعدم ...

نکن عزیزم تا همینجا هم که اومدی توبه کن برگرد دیگه دلیل تراشی نکن 

اخه فتواها رو هم که دیدم اکثرا احتیاط کرده بودن و شرط توحید گذاشته بودن.حرام قطعی نگفته بودن

گلم شما هر کاری توی این زمینه ها بکنید حرامه

از هر دین یا گروهی که میخواد باشه

توحیدی باشه یا نباشه 

شما حتی اگر انجیل هم بخونی برای نزدیکی به خدا گناهه و حرام

البته اینارو فقط از جنبه شرعی گفتم من خودم اینارو قبول ندارم

یه کلیپ دیدم دیشب مرده میگفت سینه زدن تو مجالس عزاداری خودش باعث خیلی از اتفاقای خوب تو بدن ک دونه د ...

گلم من مذهبی نیستم

ولی فقط جهت اطلاع میگم سینه و زنجیر زدن حرامه

البته بضیا اومدن احادیث پیدا کردن که میگن ثواب هم داره تازه

دیگه خود دانید

گلم من مذهبی نیستمولی فقط جهت اطلاع میگم سینه و زنجیر زدن حرامهالبته بضیا اومدن احادیث پیدا کردن که ...

حالا زنجیر زنی و بینش شک و شبهه هست اما سینه زنی و کی گفته حرامه عزیزم کدوم مرجعی 

حالا زنجیر زنی و بینش شک و شبهه هست اما سینه زنی و کی گفته حرامه عزیزم کدوم مرجعی

ی قانون کلی هست که میگه شما به هر صورتی که به بدنت آسیب بزنی گناه کبیره هست

حتی کندن پوست لب گناه کبیره هست

سینه زنی هم جزو این مبحث هست که البته گفتم هر چیزی توی این دین براش حدیث پیدا میشه که حتی بضیا اونو ثواب هم دونستن

ولی اگر دقت کنید میبینید که آقایون مراجع خودشون وقتی عذاداری میکنن خیلی آروم در حد لمس کردن به سینشون میزنن 

این نه بخاطر بی حوصلگیشون هس که بخاطر احتیاط مذهبی هست